Hyppää sisältöön

Liverpool pisti Chelsean maksamaan ulosajosta – Manen maalit toivat vierasvoiton

Englannin Valioliigan puolustava mestari Liverpool piti sunnuntaina kurissa yhden haastajistaan, kun liigakauden toisella kierroksella kaatui vieraskentällä Chelsea 2-0.

Sadio Mane oli Liverpoolin tehomies sunnuntaina. Kuva: Getty Images

Liverpoolin maalit teki Sadio Mane 50. ja 54. minuutilla. Chelsealta ajettiin avauspuoliajan lopulla ulos puolustaja Andreas Christensen, ja joukkue myös epäonnistui rangaistuspotkussa.

Liverpool on voittanut liigakauden molemmat ottelunsa. Kahdessa voitossa ovat myös Everton, Arsenal ja Crystal Palace. Chelsealla on avauskierroksen Brighton-voiton myötä kolme pistettä.

– Superpeli, todella hyvä molemmilta joukkueilta. Ulosajon jälkeen toinen puoliaika on aina eri juttu, ja me pidimme pallon liikkeessä, annoimme heidän juosta ja teimme maalit. Annoimme myös rangaistuspotkun, mutta Ali (maalivahti Alisson) torjui sen, joten kaikki hyvin, tyytyväinen Liverpool-luotsi Jürgen Klopp sanaili Sky Sportsille.

– Punainen kortti muuttaa kaiken. Olen kuitenkin tyytyväisempi monessa asiassa kuin Brighton-pelin jälkeen. Joukkueessa oli yritystä, ja tästä jatketaan eteenpäin, Chelsean valmentaja Frank Lampard puolestaan muotoili.

Tottenham voitti päivän avauspelissä vieraissa Southamptonin 5-2, ja tehoista vastasi kaksi miestä: laitahyökkääjä Son Heung-Min teki neljä maalia ja Sonin kaikki maalit syöttänyt kärkimies Harry Kane yhden.

Päivän voittajiin lukeutui myös Brighton, joka höykytti vieraissa Newcastlen 3–0. Myöhäispelissä kohtaavat Leicester ja Burmley. Seuranta täältä