Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Hampaanjäljet

Kiekko-Espoon A-, B- ja C-jääkiekkojunioreita altistunut koronatartunnalle

Tieto positiivisesta koronatestituloksesta tuli espoolaisseuralle sunnuntaina 20. syyskuuta.

urheilu
Kiekko-Espoo ry:n logo
Kiekko-Espoo ry:n logoYle

Kiekko-Espoo ry kertoo omilla verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun), että sen U16-, U18- ja U20-jääkiekkoillijoita on altistunut tiistaina 15. syyskuuta koronavirustartunnalle fysiikkaharjoitusten aikana. Altistuminen koskee niitä henkilöitä, jotka ovat olleet läsnä kyseisessä harjoitustapahtumassa.

Altistuneilla pelaajilla ei ole ilmennyt oireita. Espoon tartuntaviranomaiset ovat asettaneet kaikki 15. syyskuuta altistuneet kolmen joukkueen henkilöt kahden viikon pituiseen kotikaranteeniin.

Espoolaisjunioreiden (U16, U18 ja U20) ensi viikonlopun 25.-27.9. ottelut joudutaan siirtämään. Kiekko-Espoo ry tarkastelee uudelleen harjoitustapahtumien turvamenettelyjä ja pyrkii muun muassa rytmittämään paremmin harjoituksia ja kohtaamisia.

Ennen tietoa altistumisista Kiekko-Espoon U16-ryhmä, eli C-nuoret pelasivat kolme ottelua viime viikolla; joukkue kohtasi kotipelissään keskiviikkona 16. päivä KJT Haukat, perjantaina 18. päivä vieraissa Kiekko-Vantaan ja lauantaina 19. päivä vieraissa Ilveksen. K-Espoon B-nuoret eli U18-joukkue vieraili lauantaina 19. syyskuuta Kouvolassa KooKoon pakeilla.

KooKoon, HPK:n ja Jukurien liigajoukkueet ovat olleet karanteenissa, kun niiden alle 20-vuotiaiden joukkueissa on ilmennyt koronatartuntoja.

Lue myös

Jukurit kävi läpi kahden viikon koronakaranteenin – kapteeni Jesper Piitulainen: “Pääsimme ottamaan herkistelyjakson”

HPK:n U20-joukkueesta löytyi kuusi uutta koronatartuntaa – tapauksia yhteensä 14

KooKoon alle 20-vuotiaiden koronarypäs kasvoi – tartuntoja on todettu nyt yhdeksän

Oli yksi viikonloppu, ja yli 40 nuorta sairastui – selvitimme, miksei kaikkia pantu karanteeniin eikä testattu heti korona-altistumisen jälkeen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat