Suora

  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 5. osakilpailu, Hell RX
  • Urheiluruutu

NHL:n runkosarjan parhaat pelaajat palkittiin – Tuukka Rask sijoittui toiseksi Vezina Trophyn äänestyksessä

Suomalaispelaajat jäivät tällä kertaa ilman palkintoja, kun NHL:n parhaat pelaajat palkittiin.

NHL
Tuukka Rask
Tuukka Rask sijoittui komeasti toiseksi Vezina Trophyn äänestyksessä. Getty Images

Yksikään suomalaispelaaja ei saanut palkintoa, kun NHL:n runkosarjan parhaat pelaajat palkittiin. NHL-gaalan palkinnot jaettiin Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Boston Bruinsia edustava Tuukka Rask sijoittui toiseksi parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina Trophyn äänestyksessä. Rask valittiin myös NHL:n kakkostähdistöön. Vezina Trophyn -palkinnon pokkasi Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyck. Jetsin maalinvartija sai 123 ääntä, Rask puolestaan keräsi 99 ääntä.

Hellebuyckin torjuntaprosentti oli 92,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,57. Suomalaisvahdin torjuntaprosentti 92,9 oli toiseksi paras ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,12.

Arvokkaimmalle pelaajalle jaettava Hart Memorial Trophy meni Edmonton Oilersin Leon Draisaitlille. NHL:n pelaajayhdistys jakoi Draisaitlille myös Ted Lindsay -palkinnon.

Dallas Starsin suomalaispuolustajat Miro Heiskanen ja Esa Lindell jäivät kauas parhaan puolustajan palkinnosta. Norris Trophyn nappasi Nashville Predatorsia edustava Roman Josi. Lindell oli äänestyksessä 11:s ja Heiskanen sijalla 12.

Lue myös:

Tampa Bay tasoitti finaalivoitot, latoi avauserässä kolme maalia vajaassa neljässä minuutissa – Dallasin suomalaiset jäivät ilman tehopisteitä

Kommentti: Tampan avainpelaajien herättävä heti – Näiden asioiden kautta Lightning palaa voittokantaan

Dallas Stars meni aivan iholle ja yllätti Tampa Bayn avausfinaalissa – läksynsä lukeneella Lightningilla voi olla tiistaina ässä hihassa: "Muutos onnistuu varmasti nytkin"

Kommentti: Mafiaveljet vauhdissa – Edmontonissa nähtiin yksi kaikkien aikojen suomalaisesityksistä!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat