Lokomotiv ei ilmestynyt pelipaikalle, KHL julisti seuran hävinneeksi – Jokerit "koronavirusjoukkueen" vieraana ensi viikolla Jaroslavlissa

Jääkiekkosarja KHL on tuominnut tiistaina Lokomotivin häviämään vierasottelunsa Kunlun Red Staria vastaan, koska joukkue ei saapunut pelipaikalle Mytishtshiin.

Lokomotiv Jaroslavlin valmentaja Andrei Skabelka antaa käskyjä pelaajilleen. Kuva: Getty Images

Venäläinen RIA Novosti (siirryt toiseen palveluun) kertoi aiemmin tiistaina lähteeseensä nojaten, että Lokomotiv Jaroslavlin joukkueessa olisi peräti 30 koronatartuntaa. Joukkueelta on jouduttu siirtämään jo kaksi ottelua.

Myöhemmin tiistaina KHL:n nettisivuille (siirryt toiseen palveluun) tuli tieto, että Lokomotiv on julistettu häviämään vierasottelunsa Kunlunia vastaan. Kunlunin ja Lokomotivin välinen ottelu oli määrä pelata tiistaina 22. syyskuuta.

Ennen kauden alkua KHL:n seuroja tiedotettiin, että vallitsevan koronapandemian vuoksi jokaisen joukkueen on itse varmistettava, että pystyvät pelaamaan sarjaohjelman mukaisen kamppailun jollain kokoonpanolla.

Lisäksi KHL huomauttaa, että Lokomotivin itse tekemien testien ja KHL:n laboratorioissa varmistettujen covid-19-tulosten välillä on isoja ristiriitoja.

KHL:ssä koronatapauksia on todettu viime aikoina myös Barys Nur-Sultanin, Torpedo Nizhni Novgorodin, Salavat Julajev Ufan ja Riian Dinamon joukkueissa.

Jokereiden pitäisi pelata ensi viikolla, lokakuun 3. päivä lauantaina vieraspelinsä Lokomotivia vastaan Jaroslavlissa.

Lue myös