Hyppää sisältöön

Zlatan Ibrahimovicilla koronatartunta – kommentoi tapausta tyylilleen uskollisena

AC Milan kohtaa tänään Eurooppa-liigan karsintaottelussa Bodö/Glimtin.

Zlatan Ibrahimovic on seuraavat päivät karanteenissa. Kuva: Getty Images

Italian jalkapalloliigassa pelaavan AC Milanin tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovicilla on todettu koronatartunta. Milanolaisseura kertoo asiasta verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun).

Milan kohtaa myöhemmin torstai-illalla Eurooppa-liigan 3. kierroksen karsintaottelussaan norjalaisen Bodö/Glimtin, mutta ruotsalaispelaajaa ei nähdä tositoimissa.

Seuran tiedotteen mukaan Ibrahimovic on karanteenissa kotonaan. Kaikkien muiden joukkueen pelaajien ja jäsenten testitulokset olivat negatiivisia. Milan tiedotti keskiviikkona, että puolustaja Leo Duartella on koronatartunta ja tämän takia joukkue joutui uusiin koronatesteihin.

Ibrahimovic kertoi myös itse tartunnastaan Twitter-tilillään. Hän kommentoi tapausta tyylilleen uskollisena.

– Ei minkäänlaisia oireita. Covid uskalsi haastaa minut. Huono idea, hän twiittasi.

Ibrahimovic teki joukkueensa molemmat maalit, kun Milan kohtasi Serie A -avauksessaan Bolognan. Hän joutuu olemaan sivussa myös kahdesta seuraavasta Serie A -ottelusta, kun Milan kohtaa Crotonen ja Spezian. Edellisessä Eurooppa-liigan karsintaottelussa irlantilaista Shamrock Roversia vastaan Ibrahimovic teki yhden maalin.

Todennäköisesti Ibrahimovic pääsee pelaamaan seuraavan kerran 17. lokakuuta, jolloin Milan kohtaa paikallisottelussa Interin.

Päivitys kello 17.39: Lisätty Ibrahimovicin maalit ja tuleva otteluohjelma.

Päivitys kello 18.04: Lisätty Ibrahimovicin twiitti.

Lue myös: