Suora

  • Urheiluruutu
  • DreamHack Open Fall 2020
  • "Täällä voin olla oma itseni" - Malou löysi turvapaikkansa roller derbystä
  • Urheiluruutu

Ruusuvuoren vastustaja Ranskan avoimissa selvisi – kohtaa ranskalaisen karsijan

Emil Ruusuvuori kohtaa Ranskan avointen avauskierroksella ranskalaisen Benjamin Bonzin.

urheilu
Emil Ruusuvuori PLK katsoo kameraan
Emil Ruusuvuori.Esa Fills / Yle

Emil Ruusuvuori kohtaa Ranskan avoimen tennisturnauksen ensimmäisellä kierroksella ranskalaisen Benjamin Bonzin. 24-vuotias Bonzi on maailmanlistalla sijalla 226.

Ruusuvuorelle arvottiin vastustajaksi karsinnasta tuleva pelaaja. Karsinnat saatiin pelattua loppuun perjantaina ja karsinnasta tulleet pelaajat sijoitettiin sen jälkeen kaavioon.

Bonzi voitti karsintojen toisella kierroksella Kroatian kovasyöttöisen konkarin Ivo Karlovicin. Kolmannella kierroksella hän sai luovutusvoiton.

Bonzi on pelannut pääasiassa haastajakiertueella ja pienemmissä ITF-turnauksissa. Tällä kaudella hänellä on ollut niissä hyvää menestystä. Helmikuussa Bonzi oli haastajaturnauksessa Intiassa finaalissa ja voitti Thaimaassa ITF-turnauksen. Toinen voitto tuli maaliskuussa Etelä-Afrikassa.

Vuoden 2017 Ranskan avoimiin Bonzi sai villin kortin ja voitti avauskierroksella nykyään maailman huippuihin kuuluvan Daniil Medvedevin, joka joutui luovuttamaan neljännessä erässä.

Lue myös:

Emil Ruusuvuorella huipputason valmistautuminen Ranskan avoimiin – Djokovicin kuntovalmentaja veti treeniä, tuoreet US Openin finalistit harjoitusvastustajina

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat