Dallas Starsin suomalaishyökkääjä Roope Hintz on sivussa viidennestä finaalista

Dallasin valmentaja Rick Bowness vahvisti, että suomalaishyökkääjä ei pelaa viidennessä finaaliottelussa.

NHL
Roope Hintz
Roope Hintz ei ole pelikuntoinen sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavassa viidennessä finaaliottelussa. Getty images

Dallas Starsin suomalaishyökkääjä Roope Hintz joutuu seuraamaan jääkiekon NHL:n viidettä finaaliottelua katsomon puolelta.

Dallasin päävalmentaja Rick Bownessin mukaan Hintz ei ole pelikuntoinen sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavassa ottelussa.

Tampa Bay Lightningilla on mahdollisuus varmistaa viidennessä finaaliottelussa seurahistoriansa toinen mestaruus, sillä se johtaa finaalisarjaa 3–1. Edellisen kerran Tampa juhli mestaruutta kaudella 2003–2004.

Hintz loukkaantui neljännen finaaliottelun toisessa erässä, kun Tampan Tyler Johnson löi mailansa Hintzin luistinten alle. Hintz kaatui ja liukui ikävän näköisesti päin laitaa. Hän ehti pelata ottelussa vajaa kuusi minuuttia eikä palannut enää jäälle.

Johnson selvisi tilanteesta rangaistuksetta. Tampa vei ottelun Kevin Shattenkirkin iskettyä 5–4-ratkaisuosuma ensimmäisessä jatkoerässä.

Tampa Bay tiedotti puolestaan, että sen kapteeni Steven Stamkos on sivussa myös viidennestä finaaliottelusta. Stamkos pelasi kolmannessa, Tampan 5–2-voittoon päättyneessä finaaliottelussa ensimmäistä kertaa sitten helmikuun ja iski heti maalin, vaikka viihtyi jäällä vain viiden vaihdon verran. Hän oli sivussa myös neljännestä finaalista.

Lue myös:

Dallas menetti johtonsa kahdesti ja lipui kuilun partaalle – Tampa Bay on enää voiton päässä NHL:n mestaruudesta: "On oltava valmis pelaamaan veitsi kurkulla"

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat