Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Katso suorana: Maastojuoksun SM-taistot vauhdissa – Sandra Eriksson palaa pitkältä kisatauoltaan

Seuraa Yle Areenan suoraa lähetystä maastojuoksun SM-kilpailuista kuvaa klikkaamalla.

yleisurheilu
Sandra Eriksson.

Maastojuoksun SM-mitaleista kamppaillaan Kurikassa. SM-kisapäivä alkaa miesten ja naisten 10 km:n matkoilla, iltapäivällä miehet ja naiset juoksevat 4 km:n matkat.

Naisten kymppi juostaan kello 11.00 ja miesten kymppi heti naisten jälkeen (startti kello 11.50). SM-kisapäivän päätteeksi naisten 4 km:n koitos alkaa kello 16.25 ja miesten 4 km:n taisto kello 16.50.

Sandra Eriksson juoksee Kurikassa ensimmäisen kilpailunsa kahteen vuoteen. Eriksson on kamppaillut pitkään jalkavaivojen kanssa, mutta lähtee nyt mukaan naisten 4 km:n matkalle.

– Kurikasta minulla ei ole paljon odotuksia. Päätin vasta kaksi viikkoa sitten, että juoksen nämä kilpailut. Tiedän, etten ole kunnossa. Olen vain iloinen, että pääsen juoksemaan, 31-vuotias Eriksson ennakoi.

Miesten lyhyen matkan mestari vaihtuu Kurikassa, kun mestaruutta puolustava Topi Raitanen ei pysty kilpailemaan.

– Jaloissa on kolotuksia. Paikat eivät ole vielä täysin terveet. Siksi en pysty vielä juoksemaan täysillä. Mieli tekisi kilpailla, mutta joudun jättämään SM-kilpailut väliin, Raitanen harmitteli.

TV2:n SM-kisalähetys Kurikasta kello 15.30.

Lue myös:

Isän 60-vuotissyntymäpäivät toivat Sandra Erikssonin Suomeen – arvokisakonkari myöntää jännittävänsä ensimmäistä kilpailuaan yli kahteen vuoteen: "Olen todella hermostunut"

Anniina Kivimäki olisi voittanut ajallaan myös naisten mestaruuden

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat