Suora

  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 5. osakilpailu, Hell RX
  • Urheiluruutu

Tampan kapteeni Steven Stamkos ei pelaa enää NHL:n finaaleissa

Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkos ei pelaa enää NHL:n mestaruusjahdin loppuhuipennuksessa.

Steven Stamkos
Steven Stamkos
Lightningin kapteeni Steven Stamkos teki finaalisarjassa yhden maalin.Getty Images

Voiton päässä jääkiekon NHL-mestaruudesta olevan Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkos ei pelaa enää finaalisarjassa Dallas Starsia vastaan. Tampan päävalmentaja Jon Cooper vahvisti asian sunnuntaina.

– Toivottavasti näemme hänet seuraavan kerran jäällä palkintoseremonioissa, Cooper sanoi.

Helmikuussa loukkaantunut Stamkos teki paluun kaukaloon finaalien kolmannessa ottelussa. Hän pelasi viisi vaihtoa ensimmäisessä erässä ja teki Tampan 2–0-johtomaalin, mutta jätti seuraavat erät väliin. Neljännessä ja viidennessä ottelussa Stamkos ei ollut joukkueen kokoonpanossa.

– Keskustelimme tänä aamuna, koska sarjassa on jäljellä enää yksi tai kaksi ottelua. Valitettavasti hän ei voinut jatkaa pidemmälle. Ollakseni rehellinen en uskonut hänen pelaavan ollenkaan näissä pudotuspeleissä. Hän antoi meille loistavat 2.47 minuuttia jääkiekkoa ja teki huikean maalin, Cooper kiitteli.

Finaalisarjan kuudes ottelu alkaa Suomen aikaa tiistaiyönä kello 3. Dallas voitti edellisen ottelun toisessa jatkoerässä 3–2 ja kavensi Tampan sarjajohdon samoihin lukemiin.

Lue myös:

Kommentti: Sedät jaksaa heilua – Dallasin veteraanit nousivat esiin viimeisellä hetkellä NHL:n käsittämättömästä otteluohjelmaratkaisusta huolimatta

Dallas Stars venytti NHL-kauden ratkaisua jatkoerätrillerissä – Miro Heiskanen isossa roolissa kolmannen erän ratkaisuhetkillä: "Erityisen tarinan alku"

Kommentti: Dallasin suomalaispuolustajien Stanley Cup -finaaliurakka muutakin kuin valokeilaa – Tampa ahdistanut tähdet yllättäviin vaikeuksiin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat