Suora

  • Elävä arkisto esittää

Ranskan avoimet on Medvedeville ylitsepääsemätön haaste – ei vieläkään yhtään otteluvoittoa

Ranskan avoimissa pelattiin maanantaina turnaushistorian toiseksi pisin ottelu.

urheilu
Daniil Medvedev
Getty Images

Tenniksen Ranskan avoimissa nelossijoitetun Venäjän Daniil Medvedevin turnaus tyssäsi miesten kaksinpelissä ensimmäiselle kierrokselle. Medvedev hävisi maanantain myöhäisillassa Unkarin Marton Fucsovicsille. Unkarilaisen voittonumerot olivat 6–4, 7–6 (7–3), 2–6, 6–1. Neljän erän ottelu kesti yli kolme tuntia.

Maailmanlistan viidentenä olevan Medvedevin taival on katkennut Ranskan avoimissa ensimmäiselle kierrokselle myös kolmena edellisenä vuonna. Hän ei ole koskaan voittanut Ranskan avoimissa yhtään ottelua. Medvedevin paras Grand Slam -turnaus on ollut US Open, jossa hän oli viime vuonna finaalissa ja tänä vuonna välierissä.

Fucsovics kohtaa seuraavaksi Espanjan sijoittamattoman Albert Ramos-Vinolasin.

Ranskan avoimissa turnaushistorian toiseksi pisin ottelu

Italialaispelaaja Lorenzo Giustino ja ranskalainen Corentin Moutet viettivät kahden päivän aikana aikaa kentällä oikein urakalla. Sunnuntaina keskeytetty ottelu saatiin lopulta päätökseen maanantaina kuuden tunnin ja viiden minuutin takomisen jälkeen. Ottelu on Ranskan avointen historian toiseksi pisimpään kestänyt.

Maailmanlistalla sijalla 157 oleva Giustino, 29, otti uransa ensimmäisen otteluvoiton suurturnauksessa, kun Moutet kukistui luvuin 0-6, 7-6 (9-7), 7-6 (7-3), 2-6, 18-16. Kaikkien aikojen pisin Ranskan avointen ottelu pelattiin vuonna 2004, kun Fabrice Santoro ja Arnaud Clement pelasivat kuusi tuntia ja 33 minuuttia.

Giustino kohtaa seuraavaksi 12. sijoitetun Diego Schwartzmanin, mutta Giustinolle on joka tapauksessa tulossa mukavat korvaukset. Toiselle kierrokselle pääsy takaa hänelle 84 000 euroa, enemmän kuin mies tienasi koko viime vuonna.

– Kumpikaan ei halunnut hävitä, kumpikaan ei tehnyt virheitä tärkeissä palloissa. Lopulta olin aggressiivisempi, se joka yritti voittaa, Giustino selvitti maratonottelun jälkeen.

– Miltä tuntuu? En tiedä. En tunne mitään kropassani juuri nyt. Olo on tyhjä, maailmanlistalla 71:ntenä oleva Moutet puolestaan huokaisi.

Lue myös:

Nadal totuttelee kylmyyteen ja hitaisiin palloihin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat