Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

"Tämän luokan pakkeja ei ole ihan hetkeen TPS:n rosterissa nähty" – Ville Lajunen vahvistaa turkulaisjoukkuetta

Ville Lajunen on pelannut edelliset kuusi kautta KHL:ssä.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Ville Lajunen
Ville Lajunen on kokenut KHL-jyrä. Tomi Hänninen

Jääkiekon SM-liigan Turun Palloseura tiedotti keskiviikkona, että joukkue on solminut kuluvan kauden mittaisen sopimuksen puolustaja Ville Lajusen kanssa. Lajusen sopimuksessa on KHL-siirron mahdollistava pykälä.

Lajunen on pelannut edelliset kuusi kautta KHL:ssä Jokerien, Moskovan Spartakin, Kunlunin sekä viime kaudella Vitjaz Podolskin riveissä. Viime kaudella häneiski 60 ottelussa 25 tehopistettä.

Liigassa 185-senttinen ja 88-kiloinen Lajunen on pelannut aikaisemmin Bluesin paidassa. Suomen maajoukkueessa Lajunen oli voittamassa MM-hopeaa keväällä 2014.

– En ole pelannut SM-liigassa muutamaan vuoteen, joten tämä mahdollisuus tuntui erittäin mielenkiintoiselta vaihtoehdolta tässä vaiheessa, kiekollisesti taitavaksi pelaajaksi profiloitunut Lajunen totesi TPS:n tiedotteessa.

TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallion mukaan Lajusen osaamiselle on tilaus TPS-puolustuksessa.

– Olen enemmän kuin innoissani Lajusen saamisesta meille. Kyseessä on huippupakki, jolle löytyy käyttöä niin erikoistilannepelaamisessa kuin tasaviisikoinkin. Tämän luokan pakkeja ei ole ihan hetkeen TPS:n rosterissa nähty, Kallio iloitsi.

Lue myös:

Raimo Helminen ja TPS ovat SM-liigan arvoitus – Turun uusi käskijä jättää Mikko Koivulle oven auki: "Terveisiä vaan Mikolle"

Calgaryn Juuso Välimäki siirtyy lainalle Ilvekseen

Lähteet: TPS:n tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat