Jokerit karkasi KHL:ssä päätöserässä vierasvoittoon Severstalista

Jokerit karkasi voittoon kolmannessa erässä.

Kuva: AOP

Jokerit on voittanut jääkiekon KHL:ssä vieraissa Severstal Tsherepovetsin 5–2. Voitto oli Jokereille neljäs kauden seitsemässä ottelussa.

Jokerit ratkaisi voittonsa kolmannessa erässä, jonka se voitti 3–0. Helsinkiläisjoukkueen maalit jakautuivat viidelle eri pelaajalle eli Mikko Lehtoselle, Eeli Tolvaselle, Nicklas Jensenille, Iiro Pakariselle ja Saku Mäenalaselle.

– Nämä ovat joka kerta vaikeita pelejä Severstalia vastaan. Tuntuu, että olemme aina pikkaisen alakynnessä, mutta silti on kaivettu voittoja. Kolmas erä oli tänään meidän paras ja ollaan tyytyväisiä voittoon. Mutta ei ole ihme, että vastustaja on voittanut paljon pelejä alkukaudesta, valmentaja Lauri Marjamäki kehaisi vastustajaa seuransa kotisivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Jokerit kohtaa kolmen ottelun vieraspelikiertueensa päätteeksi ylihuomenna Lokomotiv Jaroslavlin.

– Kova testi. Varmasti heillä on kevät muistissa ja haluavat maksaa siitä potut pottuina. Skabelka on tullut päävalmentajaksi ja joukkue puolustaa erittäin kurinalaisesti ja iskee vastaan. Nyt pitää palautua ja saada kaikki energiat ylös. Lauantai tulee nopeasti, Marjamäki totesi.

Lue myös: