Huuhkajille takaisku: Pukki ja Sparv sivussa Puola-ottelusta

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa Puolan maaottelussa keskiviikkona. Sunnuntaina ja ensi keskiviikkona Huuhkajat pelaa Kansojen liigaa.

Teemu Pukille haluttiin antaa lepoa, jotta hän on pelikunnossa Kansojen liigan otteluissa. Kuva: Getty Images

Teemu Pukki ja Tim Sparv joutuvat jättämään väliin keskiviikkona Gdanskissa pelattavan maaottelun Puolaa vastaan. Pukin jalassa on tulehdus, ja hän pelasi jo lauantaina Norwichin mestaruussarjaottelun jalka puudutettuna.

– Teemulla on antibioottikuuri päällä ja uskomme, että se puree siten, että hän on joukkueen mukana torstaina, kun palaamme Puolasta, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sanoi Palloliiton verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Joukkueen kapteeni Tim Sparv jättää myös Puolan-matkan väliin, mutta syytä poissaoloon ei kerrottu. Jasse Tuomisella sen sijaan on polvivamma ja hänen tilalleen Kanera valitsi Örebrossa pelaavan Rasmus Karjalaisen.

Keväältä siirretty Puola-ottelu toimii valmistavana otteluna Kansojen liigan peleille. Suomi kohtaa sunnuntaina Olympiastadionilla Bulgarian ja ensi keskiviikkona Irlannin. Tuolloin joukkueeseen liittyvät Pukin ja Sparvin lisäksi Lassi Lappalainen ja Jukka Raitala.

Lue myös: