Suora

  • Suunnistuksen EM
  • Urheiluruutu
  • Digital Racing eSM 2021
  • Navetta on Kristiina Mäkelälle henkireikä: "Lehmät ovat kuin psykologeja"
  • Urheiluruutu

Hurjaa taistelua Ranskan avoimissa! Diego Schwartzman nitisti yli viiden tunnin väännön jälkeen Dominic Thiemin ja eteni välieriin

Dominic Thiem ja Diego Schwartzman pistivät pystyyn hurjan trillerin Ranskan avointen puolivälierässä. Pääset katsomaan ottelun jutun pääkuvaa klikkaamalla.

tennis
schwartzman

Pääset katsomaan ottelun jutun pääkuvaa klikkaamalla. Lähetys alkaa videon puolivälistä, ensimmäisen erän lopusta.

Dominic Thiem ja Diego Schwartzman tarjosivat hurjan näytöksen tenniksen Ranskan avointen puolivälierissä tiistaina illalla. Äärimmäisen tasaisen ottelun vei nimiinsä Schwartzman yli viiden tunnin taistelun jälkeen erin 3–2. Ottelussa nähtiin paljon hienoja palloralleja, yllättäviä käänteitä ja eristä peräti kolme meni tie-breakiin.

Turnauksen mustana hevosena pidetty, maailmanlistan 14:s Schwartzman aloitti ottelun erävoitolla 7–6 (7–1). Tasainen vääntäminen jatkui, ja itävaltalainen Thiem vei seuraavat kaksi erää nimiinsä luvuin 7–5 ja 7–6 (8–6).

Neljännen erän alussa maailmanlistan kolmas Thiem onnistui murtamaan Schwartzmanin syötön, mutta argentiinalainen näytti, ettei parin viikon takainen voitto Rafael Nadalista ollut sattumaa. Schwartzman löysi uuden vaihteen silmään ja eteni 5–4-johtoon. Schwartzmanilla oli 5–4-tilanteessa kolme eräpalloa, jotka Thiem kuitenkin selvitti. Neljännen erän Schwartzman vei nimiinsä lopulta tie-breakin kautta 7–6 (7–5).

Ottelun ratkaiseva hetki nähtiin viidennessä erässä, kun Schwartzman mursi Thiemin syötön ja siirtyi 4–2-johtoon. Schwartzman ei antanut johdon sulaa ja vei erän 6–2 ja koko ottelun 3–2.

Ottelu kesti viisi tuntia ja kahdeksan minuuttia.

28-vuotias Schwartzman ei ole koskaan aiemmin päässyt Ranskan avoimissa välieriin. Schwartzman kohtaa välierässä voittajan ottelusta Jannik SinnerRafael Nadal.

Lue myös:

Jättiyllätys Ranskan avoimissa! Argentiinalaispelaajasta ensimmäinen nainen, joka yltää karsinnoista välieriin

Ranskan avoimessa tennisturnauksessa tuli julki epäilyjä vilpillisestä pelistä

Ranskan avoimissa yllättäen pudonnut ja kuumeillut Zverev antoi negatiivisen koronanäytteen

Djokovicin murskatahti jatkui Ranskan avoimissa – ei ole hävinnyt neljässä ottelussa erääkään

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat