KuPS kaatoi HIFK:n ja nousi sarjakärkeen – Urho Nissilä väläytteli taas vapaapotkutaitojaan

Kotijoukkue KuPS kukisti miesten jalkapalloliigassa HIFK:n 3–2 ja nousi kärkipaikalle kolmen pisteen erolla HJK:hon.

urheilu
KuPS juhli HIFK-pelissä ja ponnahti sarjassa ohi HJK:n.
KuPS juhli HIFK-pelissä ja ponnahti sarjassa ohi HJK:n. Lehtikuva

KuPSin meno ei hyydy otteluruuhkassa, sillä joukkue on pelannut yhdeksän peräkkäistä ottelua tappiotta miesten jalkapalloliigassa. Sekä KuPSilla että HJK:lla on nyt takanaan 18 liigaottelua.

Tabi Manga ja Urho Nissilä tekivät KuPSille maalin mieheen avausjaksolla. Varttitunti ennen loppua Aniekpeno Udo vei kotijoukkueen 3–0-johtoon.

Nissilä, joka osui myös edellisessä, maanantain KuPS:n kotipelissä erikoistilanteesta, syötti HIFK:ta vastaan avausmaalin sivuvapaapotkusta ottelun 8. minuutilla ja laukoi komeasti lukemat 2–0-aan vain hetki ennen taukoa. Videolähteet: Ruutu

– Haluamme voittaa Suomen mestaruuden. Emme pelanneet loppuun asti ja puolustimme huonosti, Nissilä ruoti hieman omiaan.

Hannu Patrosen ja rangaistuspotkusta onnistuneen Vitinhon päätösminuuttien maalit jäivät HIFK:lle lopulta laihaksi lohduksi.

Savon Sanomat: KuPS olisi halunnut siirtää HIFK-ottelua

Miesten jalkapalloliigassa pelaavassa HIFK:ssa ilmi tullut korona-altistuminen on varmistunut koronatartunnaksi, Savon Sanomat kertoi torstaina verkkosivuillaan.

Savon Sanomien tietojen mukaan KuPS olisi halunnut siirtää torstaina pelattua HIFK-kotiotteluaan, mutta helsinkiläisseura ei suostunut ottelusiirtoon.

HIFK kertoi keskiviikkona kotisivuillaan, että joukkueen kanssa viime viikolla tekemisissä ollut seuran edustaja on altistunut koronalle. Savon Sanomien mukaan koronavirukseen on sairastunut HIFK:n sisäpiiriin kuuluva henkilö.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat