Suora

  • "Olen 32 mutta tunnen itseni 75-vuotiaaksi": Vapaaottelija Glenn Sparv tappelee kunnes menee rikki
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

ESPN:n asiantuntija nosti Robert Heleniuksen ehdolle Tyson Furyn seuraavaksi vastustajaksi – Furyn promoottori listasi jo ehdokkaita ja jätti oven auki

Tyson Furyn promoottori on jo aloittanut uusien vastustajien etsimisen.

nyrkkeily
Nyrkkeilyottelu Robert Helenius vastaan Adam Kownacki
Edellisen kerran Robert Helenius otteli maaliskuun alussa Adam Kownackia vastaan. Heleniuksen voitto oli iso yllätys.Getty Images

Raskaan sarjan nyrkkeilyn suomalaistähti Robert Helenius, 36, on noussut lähes yhdessä yössä keskusteluihin, joissa lajin suurnimelle Tyson Furylle on palloteltu seuraavaa vastustajaa. WBC-liiton mestaruusvyötä hallussaan pitävän Furyn, 32, oli alun perin tarkoitus kohdata vuoden lopussa kolmannen kerran Yhdysvaltain Deontay Wilder, mutta ottelu on kariutumassa (siirryt toiseen palveluun).

Fury haluaa otella vielä tämän vuoden puolella, mikä valmistaisi britin superotteluun muita valtaliiton vöitä pitävää Anthony Joshuaa vastaan.

ESPN:n asiantuntijat (siirryt toiseen palveluun) nostivat jo Heleniuksen Furyn yhdeksi vaihtoehdoksi. Helenius nosti osakkeitaan roimasti maaliskuisella voitollaan Puolan Adam Kownackista.

– Robert Helenius voisi olla täydellinen vaihtoehto. Helenius nousi parempaan valoon, kun hän tyrmäsi Kownackin. Mutta vielä tärkeämpää on, että Helenius ottelee orthodox-tyylillä ja hän on samoissa mitoissa kuin Joshua, Ben Baby kommentoi.

Myös Nick Parkinson mainitsi suomalaisen Fury-spekuloinneissa.

Helenius vastasi huutoon jo aiemmin Instagrammissa ilmoittautumalla Furylle olevansa käytettävissä.

Helenius insta

– Jos Tyson todella ottelee joulukuussa, olen valmis vapauttamaan hänet kaikista maailmanmestarin päänsäryistä, Helenius kirjoitti.

Myöhemmin tiistaina myös Furyn promoottori Bob Arum kertoi IFL TV (siirryt toiseen palveluun):ssä ehdokkaita Furyn otteluun. Arum kertoi, että tällä hetkellä Furyn mahdollisten vastustajien aikatauluja selvitellään.

– Päädyimme viiteen nyrkkeilijään, jotka ovat Efe Ajagba, Agit Kabayel ja Oscar Rivas ja sitten on pari muuta. Meidän täytyy nyt katsoa, kuka on saatavilla. Rivas ja Efe ovat rankattu korkealle. Olen varma, että voimme järjestää asiat niin, että he voivat otella.

Rivas on rankattu WBC:n listoilla kahdeksanneksi. Ajagba on samalla listalla 14:s ja Kabayel 15:s.

Helenius on WBA-liiton niin sanottu Kultamestari.

Lue myös:

Amirkhanille tärkeässä paikassa uran kolmas UFC-tappio, kokenut Barboza vei voiton tuomariäänin – "Tappiona sillä tavalla iso, että hän olisi saavuttanut tässä varmasti tosi paljon"

Kun maailmantähdet valmistautuvat iskemään titteleistä, Robert Helenius kutsutaan paikalle – MM-otteluun tähyävä jätti raottaa salaisten harjoitusleirien verhoa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat