Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Hampaanjäljet

Katso tallenne: Mitaleista taisteleva KuPS kohtasi kotonaan PK-35 Helsingin – Kansallisessa liigassa pelataan kolmanneksi viimeistä kierrosta

Kansallisessa liigassa pelataan kolmanneksi viimeinen kierros. KuPSin ja PK-35 Helsingin välistä ottelua voi seurata Matti Härkösen selostamana TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 15.15 alkaen.

Kansallinen liiga
Kups naiset

Jalkapallon Kansallisessa liigassa riittää jännitettävää, kun pelaamatta on vielä kolme kierrosta. Mestaruustaistossa ovat mukana yhä Åland United, TiPS, HJK ja KuPS. Sarjassa kolmantena oleva HJK koki perjantai-iltana avatulla kierroksella valtavan takaiskun, kun se hävisi Hongalle 0–2.

Kuopiolaisilla on lauantaina tilaisuus rynniä Klubin ohi kolmanneksi, mikäli joukkue onnistuu voittamaan PK-35:n. Kuudentena oleva PK-35 jäi edellisellä kierroksella kotonaan maaleitta, kun Honka haki pisteet 4–0-voitolla. KuPSilla on puolestaan alla 2–0-voitto PK-35 Vantaasta.

Helsinkiläisryhmä pääsee kuitenkin pelaamaan paineettomasti, sillä joukkue on jo saavuttanut kaudelle asettamansa tavoitteen: sarjapaikan säilyttämisen.

Kuopiolaiset tarvitsevat kipeästi pisteitä, mikäli mielivät säilyä mestaruustaistelussa mukana. KuPS on 29 pisteellä viiden pisteen päässä kärjessä olevista Åland Unitedista ja TiPSistä.

Myös häntäpäässä riittää jännitettävää, sillä TPS JyPK ja Ilves taistelevat kaikki putoamista vastaan. Tällä hetkellä suoran putoajan paikalla on TPS, mutta JyPK ja Ilves ovat vain kolmen pisteen päässä.

KuPSin Gentjana Rochi johtaa sarjan maalipörssiä ylivoimaisesti 16 osumalla. Kentällä nähdään todennäköisesti kaikki sarjan kolme parasta maalintekijää, sillä KuPSin Aino Kröger on osunut kymmenesti ja PK-35:n Amanda Rantanen kahdeksan kertaa.

Kaunistelevatko Rochi ja kumppanit maalisaldoaan ja onnistuuko KuPS rynnimään sarjataulukossa ohi Klubin?

Se selviää TV2:ssa ja Areenassa kello 15.15 alkaen. Kansallisen liigan sarjataulukko löytyy teksti-tv:n sivulta 248.

Lue myös:

Kuopiossa seurattiin ison maailman mallia, kun Pallokissat yhdistyi KuPSiin – kaksi vuotta myöhemmin joukkue taistelee jopa mestaruudesta: "Pystymme tarjoamaan muutakin kuin nappulakengät"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat