Karanteenista vapautunut VaLePa aloitti lentopallon liigakauden vierasvoitolla

VaLePa oli lauantaina tasainen kokonaisuus.

lentopallo
Mikko Esko ja David Pettersson
Kuvassa VaLePan Mikko Esko ja David Pettersson.Miikka Jääskeläinen / AOP

VaLePa aloitti lauantaina tyylillä neljännen peräkkäisen mestaruuden jahdin lentopallon miesten Mestaruusliigassa, kun Janne Kangaskokon valmentama joukkue kaatoi Joensuussa paikallisen Hurmoksen 3–0.

– Olimme etenkin syötössä ja vastaanotossa paljon parempia. Ja kun hyökkäyskin sujui riittävästi, niin eroa syntyi, Kangaskokko tiivisti ottelun.

Romaniassa syyskuun lopulla Mestarien liigan karsintaturnauksessa saadun koronatartunnan takia VaLePa oli lokakuun alussa karanteenissa. Yhteisharjoituksia on saanut olla viikon verran.

– Koska edellisestä ottelusta on aika paljon aikaa, pelituntuman hakeminen vie aikansa. Siksi pelasimme koko ottelun samalla kokoonpanolla. Sunnuntaina vastus kovenee Leppävirralla, Kangaskokko viittasi Savo Volleyn kohtaamiseen.

VaLePa oli tasainen kokonaisuus. Yleispelaajista Romans Sauss teki kymmenen ja Sakari Mäkinen yhdeksän pistettä, hakkuri Aaro Nikula sekä keskipelaajat David Pettersson ja Mikko Karjarinta kokosivat kahdeksan pistettä. Seitsikon täydensivät ikinuori passari Mikko Esko ja libero Risto Ruohola.

Lue myös:

Maajoukkuepelaajat sopivat pelaamisesta yhdessä Kangasalla – yllätyssuosikin alkukausi ollut täydellinen

Savo Volley nousi lentopallon miesten Mestaruusliigan kärkeen ja eteni jatkoon cupissa

Maailmantähtiä, 50 vuoden sopimuksia tehtaalle ja kahden päivän pudotuspelit – suomalaisvalmentaja Tommi Tiilikainen hakee Japanin mestaruutta oudoissa olosuhteissa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat