Suora

  • Monza, EK 4 - live
  • Elävä arkisto esittää

Kärppien liigajoukkueessa toinenkin koronavirustartunta – 13 KalPan pelaajaa altistunut

Kärpät ja KalPa kohtasivat jääkiekkoliigan ottelussa viime perjantaina.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Jääkiekko, kuvituskova
Tomi Hänninen

Oulun Kärppien yhdellä edustusjoukkueen jäsenellä todettiin viime perjantai-iltana koronavirustartunta. Joukkue ehti pelata Kuopiossa KalPaa vastaan, mutta joutui tiedon saatuaan karanteeniin.

Joukkueen jäsenille tehtiin viikonlopun aikana koronatestit ja testien tuloksena löytyi myös toinen koronavirustartunta. Tartunnan saanut joukkueen jäsen oli joukkueen mukana Kuopiossa. Liiga tiedotti maanantaina, että Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on pidentänyt joukkueen karanteenia 26.10. asti.

Liiga selvitti myös pelaajien paikannusjärjestelmän (Wisehockey) saatavan datan avulla pelaajien liikkeet ottelun aikana, ja sen perusteella Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri asetti 13 KalPan pelaajaa karanteeniin 26.10. asti.

KalPan toimintaa ei kokonaan keskeytetä, mutta joukkueen pelaajamäärä ei riitä otteluiden pelaamiseen. Tämän takia KalPa–KooKoo-, KalPa–SaiPa- ja Kärpät–KalPa-ottelut siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

Lue myös:

Kärpät odottaa testituloksia – "Kaikkia ei ole vielä testattu"

MTV: Kärppien liigajoukkueessa oireilevia henkilöitä – päävalmentaja Manner valotti testaussuunnitelmaa

SM-liiga on tutkinut älykiekon tuomia mahdollisuuksia tartuntojen ehkäisemiseksi – Kärppien tilanteeseen on varauduttu: "Näiden kanssa eletään"

Lähteet: Liigan tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat