Hyppää sisältöön

KTP-Basket voitoillaan Korisliigan kärkeen

Greg Mangano johdatti kotkalaiset voittoon 32 pisteellään.

KTP-Basketin Greg Mangano arkistokuvassa. Toissa kaudella hän edusti Karhu Basketia. Kuva: Tomi Hänninen

KTP-Basket nousi miesten Korisliigan kärkeen, kun seura otti sarjan avausviikon kolmannen voittonsa. Se tuli kotipelistä Salon Vilpasta vastaan tuloksella 94–80.

Vilpas piti ensimmäisellä puoliskolla johtoa railakkaalla heittopelillään. KTP pääsi kuitenkin taukojohtoon ja hallitsi toista puoliskoa vielä selvemmin kuin Vilpas ensimmäistä.

– Olimme alussa kaikessa jäljessä, mutta peli alkoi kääntyä, kun Joni Herrala sai otetta Mikko Koivistosta. Toisella puoliskolla pelasimme rauhallisesti ja siihen päälle Greg Manganon huikea peli, niin voitto tuli, kommentoi KTP:n valmentaja Tomi Kaminen.

– Pieni yllätyshän tämä kärkipaikka on etenkin, kun uutta pelaajaakin on vielä tulossa, Kaminen lisäsi.

Kotivoiton rakentajina kunnostautuivat taas isot miehet Greg Mangano 32:lla ja Joseph Burton 22 pisteellä. Vilppaasta Mikko Koivisto heitti 22 pistettä.

Lue myös:

Puolustava mestari Karhu Basket aloitti kotiottelunsa voitolla – päävalmentaja löysi kauhajokisten pelistä vielä reilusti parannettavaa

Vilpas joutui vaikeuksiin Kobrien kanssa: "Tuskien taival"

Koripallokatsomoihin maskipakko – "Ääritapauksessa maskin käyttämättä jättäminen voi johtaa hallista poistamiseen"

Sinitukkaiselle koriksen tähtipelaajalle olisi ottajia, mutta hän halusi takaisin Suomeen ja opiskelee nyt kieltä: "Pyrin aina vastaamaan tuntemattomille suomeksi"