IFK Mariehamnissa lisää koronatartuntoja, otteluja ei toistaiseksi siirretä – SJK joutuu karanteeniin

Sunnuntaille merkitty ottelu TPS-SJK joudutaan siirtämään koronakaranteenin takia.

Kuvituskuva. Kuva: Tomi Hänninen

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava IFK Mariehamn kertoo, että joukkueessa on neljä uutta (siirryt toiseen palveluun)koronavirustartuntaa. Mariehamn tiedotti tiistaina joukkueen ensimmäisestä koronatartunnasta.

Seuran mukaan kaikilla tartunnan saaneilla on lieviä oireita. Koko joukkue on ollut karanteenissa tiistaista asti. Mariehamnin seuraava ottelu on HJK:ta vastaan Ahvenanmaalla 29. lokakuuta – ottelu piti pelata alun perin eilen keskiviikkona.

– Olemme kaikki kymmenen päivän karanteenissa 27. lokakuuta saakka, uudet tapaukset mukaan lukien. Jos ei tule uusia oireita, voimme pelata HJK:ta vastaan 29. päivä. Jos uusia oireita ilmenee, saa liiga tehdä päätökset jatkotoimista. On tärkeintä, että runkosarja pelataan loppuun, seurapomo Peter Mattson kommentoi.

IFK Mariehamn pelasi edellisen liigaottelunsa sunnuntaina kotikentällään Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoi silloin, että SJK:n ei tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin IFK Mariehamnin koronatapauksen takia.

Veikkausliiga tiedotti perjantai-iltapäivällä, että sunnuntaille 25.10. pelattavaksi merkitty ottelu TPS-SJK joudutaan siirtämään myöhempään ajankohtaan, sillä nyt myös SJK on asetettu koronakaranteeniin.

Liiga kertoi, että se ilmoittaa TPS-SJK-ottelun uuden ajankohdan mahdollisimman pian. TPS on sarjassa karsijan paikalla, mutta voisi haastajasarjassa säilyttää sarjapaikkansa joutumatta karsintoihin. SJK on kahdeksantena, mutta voisi nousta vielä mukaan mestaruussarjaan ja taistella siellä paikasta europeleihin.

Päivitys kello 12.15: Juttuun lisätty Peter Mattsonin kommentit.

Päivitys kello 14.11: Juttuun ja otsikkoon lisätty tieto SJK:n karanteenista.

Lue myös: