Vuoden 2017 pesäpalloilija Susanne Ojaniemi siirtyy mestarijoukkue Kirittäriin – "Halu pelata on edelleen kova"

Susanne Ojaniemi edusti pronssijoukkue Porin Pesäkarhuja vuodesta 2010 lähtien.

pesäpallo
Susanne Ojaniemi
Susanne Ojaniemi on asunut Jyväskylässä puolentoista vuoden ajan, joten siirtyminen Kirittärien riveihin oli hänelle luonnollinen vaihtoehto.Tomi Hänninen

Koko superpesisuransa Porin Pesäkarhuissa pelannut Susanne Ojaniemi siirtyy hallitsevan Suomen mestarin Jyväskylän Kirittärien riveihin kaksivuotisella sopimuksella. 29-vuotias Ojaniemi edusti Pesäkarhuja 11 superpesiskauden ajan.

Porilaisten ratkaisupelaajiin kuulunut Ojaniemi hyvästeli joukkueensa kauden ja pronssijuhlien jälkeen Instagram-tilillään (siirryt toiseen palveluun). Hän ei kuitenkaan paketoinut vielä uraansa, vaan otti yhteyttä Kirittäriin.

– Halu pelata on edelleen kova, hän vakuutti Kirittärien tiedotteessa.

Ojaniemi on asunut Jyväskylässä jo puolitoista vuotta ja toimii luokanopettajana Kypärämäen koulussa. Superpesiksen pelaamisen lisäksi hän toimii juniorijoukkueen valmentajana.

– Jyväskylässä minulla on työ luokanopettajana, koti ja perhe. Koen olevani jyväskyläläinen. Niinpä Kirittäret oli minulle luonnollinen vaihtoehto, kun tein päätöksen siitä että haluan edelleen pelata pesistä huipulla, Ojaniemi kertoi.

– Olen todella innoissani siirrosta Kirittäriin ja siitä, että pääsen kokemaan Kirittärien tavan tehdä töitä. Olen aina arvostanut kovaa työntekoa ja Kirittäriä seurana, mahtavaa päästä osaksi sitä.

Neljä itä-länsi-ottelua pelannut Ojaniemi valittiin kaudella 2017 vuoden naispesäpalloilijaksi. Hän on voittanut urallaan neljä SM-hopeaa ja kuusi -pronssia ja voitti päättyneellä kaudella pudotuspelien kärkilyöntitilaston. Runkosarjan kärkilyöntitilastossa Ojaniemi oli yhdeksäs.

– “Sussen” yhteydenotossa selvisi heti hänen kova halunsa pelata ja menestyä. Saamme Kirittäriin loistavan ja päättäväisen persoonan, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoi tiedotteessa.

– Itse sopimusneuvottelut Susannen kanssa oli yhtä helpot ja nopeat kuin aikoinaan 11 vuotta sitten, kun kysyin nuoren Sussen kiinnostusta tulla Pesäkarhuihin superpesistä pelaamaan.

Myös Kirittärien pelinjohtaja Jussi “Nalle” Viljanen odottaa Ojaniemen tuovan joukkueeseen vahvan panoksen.

– Pitkä keskustelu Sussen kanssa vahvisti, että meille haluaa tulla pelaamaan motivoitunut pelaaja. Saamme Sussesta huippupelaajan, joka pystyy myös omalla esimerkillään ja kokemuksellaan tukemaan nuoria pelaajia pelaajapoluilaan, Viljanen totesi.

Lue myös:

Miten koululaiset jaksavat mullistuneessa arjessa? Opettaja Susanne Ojaniemi kertoo, mikä on ollut pandemia-aikana erityisen tärkeää

Kirittäret kesti henkisesti raskaan neljän päivän finaaliputken – "Erikoinen kausi sai ihan parhaan päätöksen"

Lähteet: Kirittärien tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat