Kaleva: Ykkösessä useita ottelusiirtoja, MP on mahdollisesti altistunut koronavirukselle

Ykkösen otteluita joudutaan siirtämään, koska Mikkelin Palloilijat on saattanut altistua koronavirukselle.

Kuva: Tomi Hänninen

Jalkapallon Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat on voinut altistua koronavirukselle, kertoo Kaleva-lehti. (siirryt toiseen palveluun) Tiistai-iltana pelatussa MP:n ja KTP:n välisessä ottelussa kentällä oli henkilö, joka antanut positiivisen koronanäytteen.

– Toistaiseksi joukkuetta ei ole asetettu karanteeniin, vaan selvitellään asioita vielä, Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä kertoo MP:n tilanteesta Ylelle ja jatkaa:

– Jos näyttää siltä, niin sitten voi tulla karanteenikin kyseeseen. Mutta suositus on, että peliä ei olisi viikonloppuna.

Lauantaille suunnitellut ottelut AC Oulu - MP ja FF Jaro - KTP joudutaan siirtämään, koska kaikkien pelaajien koronatestien tulokset eivät ehdi tulla ennen lauantaita.

– Toivottavasti kaikilla riittää nyt ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Tällaisessa tilanteessa pitää mennä terveys edellä. Emme voi leikkiä näiden asioiden kanssa, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

AC Oulu on kiinni suorassa nousussa Veikkausliigaan, kun kausi on pian päättymässä. KTP ja FF Jaro ovat vain kolmen pisteen päässä Oulusta. AC Oululla ja Jarolla on vielä kaksi ottelua pelaamatta, KTP:n olisi tarkoitus pelata vielä kolme ottelua.

Seurat ovat toistaiseksi päättäneet, että Ykkösen kauden päätöskierros pelataan 31. lokakuuta.

Muokattu otsikkoa ja leipätekstiä 23.10.2020 kello 16.50: Korjattu Kalevan tieto siitä, että joukkue olisi asetettu karanteeniin. Tässä vaiheessa MP ei ole viranomaisten määräämässä karanteenissa, vaan mahdollisesti altistunut koronavirukselle.

Lue myös: