Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Kuin savuna ilmaan

Leedsin Patrick Bamford iski hattutempun 20 minuutissa – Aston Villa jäi kotonaan maaleitta

Aston Villalle tappio oli Valioliigassa kauden ensimmäinen. Leeds nousi voitolla kolmanneksi.

Englannin Valioliiga
Bamford Leeds
Patrick Bamford on osunut Valioliigassa tällä kaudella kuudesti.AOP

Patrick Bamford iski Leedsille hattutempun, kun joukkue haki Englannin Valioliigassa Aston Villasta voiton myöhään perjantaina.

Aston Villa hävisi kotikentällään Birminghamissa luvuin 0–3. Tappio oli Aston Villalle Valioliigakauden ensimmäinen, sillä se oli aloittanut tyylikkäästi voittaen neljä edellistä peliään.

Maalittoman ensimmäisen jakson jälkeen hyökkääjä Bamford teki ensimmäisen maalinsa pelin 55. minuutilla. Hän pääsi iskemään avausosumansa lähietäisyydeltä Villa-vahti Damián Martinezin torjunnan jälkeen. Toistamiseen Bamford osui kymmenisen minuuttia myöhemmin, kun upea laukaus upposi oikeaan ylänurkkaan. Hattutemppunsa Bamford viimeisteli muutamaa minuuttia myöhemmin neljän Villa-pelaajan välistä.

27-vuotias hyökkääjä on aloittanut kautensa tehokkaasti, sillä Valioliigassa on syntynyt kuudessa pelissä jo kuusi osumaa.

Leedsin valmentajan Marcelo Bielsa korosti pelin olleen joukkueelle tärkeä maanantain Wolves-tappion jälkeen.

– Tämä oli meille tärkeä peli ja ansaitsimme voiton. Onnistuimme ensin maalinteossa ja olimme hieman onnekkaita, että he eivät osuneet omista paikoistaan, Bielsa totesi.

Myös hattutempussa onnistunut hyökkääjä sai valmentajalta kiitosta.

– Bamford on ansainnut kaiken, mitä saa. Mielestäni hän on kyvykäs pelaaja, joka luo paljon vaarallisia paikkoja. Olen todella iloinen hänen puolestaan, Bielsa ylisti.

Mojova voitto nosti Leedsin sarjataulukon kolmoseksi 10 pisteellä. Sen edellä ovat sarjaa johtava Everton 13 pisteellä sekä 12 pistettä kerännyt Aston Villa.

Lue myös:

Crystal Palacen koronamurheet jatkuvat – nyt tartunnan sai maalivahti

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat