Lähes koko Slovenian joukkueella koronatartunta – Viron ja Slovenian välinen EM-karsintaottelu siirretty

Viron ja Slovenian naisten jalkapallomaajoukkeiden piti kohdata tiistaina EM-karsintaottelussa.

jalkapallo
Jalkapallo, kuvituskuva
Tomi Hänninen

Slovenia pelasi perjantaina EM-karsintaottelun Venäjää vastaan Moskovassa. Joukkue siirtyi 0–1-tappio niskassaan Viroon, sillä Slovenian piti pelata seuraava EM-karsintaottelu tiistaina Tallinnassa.

Nyt ottelu on jouduttu siirtämään, sillä lähes koko Slovenian joukkueella on koronatartunta. Viron yleisradion Eesti Rahvusrinhääling kertoo verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun)22 joukkueen jäsenen antaneen positiivisen näytteen koronatesteissä.

– Slovenian naisten joukkue oli harjoitusleirillä Mariborissa. Heidät testattiin useaan otteeseen, meidän tietojen mukaan viimeinen testi otettiin 20. lokakuuta. Slovenialaiset lensivät charter-lennolla Moskovaan, jossa he pelasivat Venäjää vastaan 23. lokakuuta. He saapuivat Tallinnaan toisella charter-lennolla 24. lokakuuta, jolloin heidät testattiin uudelleen, Mihkel Uiboleht Viron jalkapalloliitosta kertoi tiedotteessa.

Slovenian jalkapalloliitto tiedotti (siirryt toiseen palveluun), että joukkue on noudattanut hygieniaohjeita tarkkaan.

Slovenia on A-lohkossa kolmantena. Se on voittanut kahdeksassa ottelusta neljä ja hävinnyt neljä. Viro on lohkojumbona, sillä se on hävinnyt seitsemästä ottelustaan kuusi ja pelannut yhden tasan.

Lue myös:

Koko Helmarien joukkue testataan sunnuntaina – osa joukkueesta on eristetty muista esiin tulleen koronatapauksen myötä: "Skotlanti-ottelu ei ole vaarassa tällä hetkellä"

Naisten jalkapallon A-maajoukkueen pelaajalla koronatartunta – EM-karsintaottelu pitäisi pelata tiistaina

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat