Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Kuin savuna ilmaan

Expressen: Kaupin salibandy-sisarukset loukkaantuivat, Veera Kauppi koki suojalasien varjopuolen

Maailman parhaiden salibandypelaajien joukkoon kuuluvat kaksossiskokset Veera ja Oona Kauppi, 23, kokivat kovia Ruotsin pääsarjassa sunnuntain pelikierroksella.

urheilu
Veera ja Oona Kauppi pelasivat loistavat MM-kisat 2017.
Veera ja Oona Kauppi maajoukkuepaidassa. Juhani Järvenpää / Salibandy.fi

Naisten Ruotsin salibandypääsarjan kärjessä paistattaleva, Veera ja Oona Kaupin edustama Thorengruppen kaatoi sunnuntain pelikierroksella Lundin selkein 7–1-numeroin. Veera Kauppi teki kaksi maalia ja Oona Kauppi kokosi tehot 1+2.

Expressen (siirryt toiseen palveluun) ja Pääkallo.fi-sivusto (siirryt toiseen palveluun) kertoivat, että tehokkaat suomalaiskaksoset loukkaantuivat kuitenkin voitto-ottelun loppupuolella. Oona Kaupin jalka vääntyi. Veera Kaupin tälli oli sen sijaan harvinaisempi salibandyssa.

– Kompastuin maalivahtiin ja kaaduin lattiaan kasvot edellä. Suojalasini tekivät tilanteessa tavanomaista pahempaa jälkeä. Minun piti sen johdosta tikata kulmakarvoja. Tilanne näytti todellisuutta pahemmalta runsaan veren takia. Minusta tuntuu, että olin onnekas, kun selvisin lopulta siitä niinkin vähällä, selvitti Veera Kauppi.

Oona Kauppi kinkkasi kentältä pois väännettyään jalkansa viisi minuuttia ennen loppua. Kyseessä oli kuulemma vanha vamma, jonka vakavuudesta ei ollut tuoreeltaan vielä tietoa.

Thorengruppen johtaa naisten Superliigaa puhtaalla pelillä. Veera Kauppi on pistepörssissä toisena kuuden ottelun jälkeen tehoin 9+6=15 ja Oona Kauppi kymmenentenä pistein 5+6=11.

Lähteet: Expressen - Pääkallo.fi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat