Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Kuin savuna ilmaan

Ferrari-pomo ampui alas Vettelin vihjailut – "Sebin ja Charlesin autot ovat identtiset, ei epäilystäkään"

Formula ykkösten Ferrari-tallin päällikkö Mattia Binotto kiisti maanantaina Sky Italian haastattelussa spekulaatiot, joiden mukaan talli suosii kuljettajistaan Charles Leclerciä Sebastian Vettelin kustannuksella.

urheilu
Charles leclerc ja Sebastian Vettel
Charles Leclerc ja Sebastian VettelGetty Images

Sunnuntain Portugalin gp:ssä Charles Leclercille kuusi sijaa hävinnyt Sebastian Vettel mietti kisan jälkeen, että Leclercillä oli nopeampi auto.

Leclerc oli kisassa neljäs ja nelinkertainen maailmanmestari, Ferrarin kauden loputtua taakseen jättävä Vettel kymmenes. Vettel on hävinnyt tallitoverilleen suurimman osan kauden kisoista.

– Sebin ja Charlesin autot ovat identtiset, ei epäilystäkään, Ferrari-tallin päällikkö Mattia Binotto vakuutti.

– Toivon sydämestäni, että Sebastian tekee (tämän viikonlopun kisassa) Imolassa paremman aika-ajon ja näyttää itse kisassa enemmän sitä, mihin hän kykenee. Charles on erittäin hyvä, mutta ehkä toiselta kuljettajalta voisi odottaa enemmän.

Binotton piikikäs kommentti seurasi Vettelin omaa selitystä huonosta vireestään.

– Toisaalta olen tyytyväinen, sillä kisan aikana tunsin ajavani hyvää kisaa. Alussa oli vaikeaa, menetin sijoja ja melkeinpä autonkin. Sen jälkeen ajoin itse asiassa hyvän kisan, Vettel pyöritteli RTL-kanavalle.

– Toisaalta taas on ilmeistä, että toinen auto on paljon nopeampi. Missä menetän aikaa? Olen purrut kieltäni koko vuoden. Joku idiootti ei ehkä ikinä keksisi selitystä, mutta olenko täysi idiootti? Epäilen, ensi kaudella Aston Martinia ajava saksalaissuuruus jatkoi vielä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat