Kansallisen liigan hurjavireinen maalitykki Rochi jatkaa KuPSissa: "Uskon, että paras on meillä vielä edessä"

Jalkapallosarja Kansallisen liigan paras maalintekijä, Gentjana Rochi, jatkaa Kuopiossa 2+1-vuotisella sopimuksella.

Kansallinen liiga
Gentjana Rochi kuljettaa palloa.
Gentjana Rochi on tehnyt Suomessa 78 pelaamissaan liigaottelussa 67 maalia.Tomi Hänninen

KuPS-hyökkääjä Gentjana Rochi, 26, jatkaa seurassa 2+1-vuotisella sopimuksella. Toista kauttaan Kuopiossa pelaava Rochi on ollut tällä kaudella koko Kansallisen liigan tehokkain pelaaja. Hän on tehnyt 15 ottelussa 16 maalia.

Pohjois-Makedoniasta kotoisin oleva Rochi oli myös kaudella 2018 sarjan tehokkain maalintekijä. Tuolloin hän viimeisteli 20 maalia Jyväskylän Pallokerhon paidassa. Viime vuonna hän oli maalintekijätilaston jaetulla kolmannella paikalla 12 osumallaan.

Rochi kertoo seuran verkkosivuilla, että hän on viihtynyt Kuopiossa hyvin, minkä vuoksi hän halusi allekirjoittaa pitkän jatkosopimuksen.

– Uskon, että paras on meillä vielä edessä. Me emme ole vielä yltäneet parhaimmalle tasollemme, mutta me olemme löytäneet oikean tien voittaaksemme sen minkä me haluamme. Olen erittäin keskittyneesti puskenut itseäni täysillä eteenpäin, sillä haluan voittaa pokaaleja.

KuPS on Kansallisessa liigassa kolmantena. Joukkue on kerännyt 32 pistettä 16 ottelussa. Sarjan johtopaikkaa pitää Åland United 37 pisteellään. Samassa pistemäärässä on myös kakkosena oleva TiPS. Kautta on jäljellä kaksi ottelukierrosta.

Toiseksi viimeiseltä kierrokselta näytetään perjantaina kello 18 ottelu TiPS–HJK TV2:ssa ja Areenassa.

Lue myös:

Kuopiossa seurattiin ison maailman mallia, kun Pallokissat yhdistyi KuPSiin – kaksi vuotta myöhemmin joukkue taistelee jopa mestaruudesta: "Pystymme tarjoamaan muutakin kuin nappulakengät"

Lähteet: KuPSin tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat