Los Angeles Dodgersin mestaruusjuhlissa erikoinen sivujuonne – pelaaja vedettiin pois kentältä kesken ratkaisuottelun koronaviruksen vuoksi, palasi juhlimaan

Justin Turner ei ollut kentällä mestaruuden varmistuessa, mutta palasi juhlimaan noin tuntia myöhemmin.

Los Angeles Dodgers juhlii mestaruutta. Justin Turner alhaalla keskellä. Kuva: Getty Images

Los Angeles Dodgers voitti baseballin MLB-liigan mestaruuden ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1988. Dodgers löi Tampa Bay Raysin finaalisarjassa voitoin 4–2.

Ratkaisevassa ottelussa nähtiin erikoinen episodi, kun Dodgersin Justin Turner sai positiivisen tuloksen koronatestistä ja hänet vedettiin pois kentältä kesken ottelun. MLB:n pudotuspelit pelattiin kuplassa Texasissa.

– Saimme kuulla ottelun aikana Justinin positiivisesta testistä ja eristimme hänet välittömästi, MLB:n komissaari Rob Manfred sanoi.

Manfred kuvaili tunnelmiaan katkeransuloisiksi.

– On hieno saavutus pelaajilta, että saimme kauden pelattua, mutta olemme tietysti huolissamme, kun pelaajan testi on positiivinen.

Justin Turner mestaruusjuhlissa vaimonsa kanssa. Kuva: Getty Images

Turner ei ollut juhlimassa mestaruutta heti ottelun päätyttyä, mutta palasi kentälle juhlimaan vaimonsa kanssa noin tunti pelin päättymisen jälkeen. Hän otti valokuvia mestaruuspokaalin kanssa ja oli mukana joukkuekuvassa ilman maskia. ESPN:n mukaan joukkuekaveri Clayton Kershaw halasi Turneria.

– Oloni on hyvä, ei ole mitään oireita. Koin juuri kaikkia mahdollisia tunteita. En voi uskoa, että en voinut juhlia joukkuekavereideni kanssa voiton hetkellä. Olen todella ylpeä tästä joukkueesta, Turner kirjoitti Twitterissä.

Dodgersin Mookie Betts puolusti joukkuekaverinsa osallistumista juhlintaan.

– Hän on osa joukkuetta. Emme jätä häntä ulos mistään.