Suora

  • Monza, EK 4 - live
  • Elävä arkisto esittää

Spekulaatioille stoppi, yllätysvoittoon Monzassa ajanut ranskalaiskuski jatkaa Red Bullin sisartallissa

Pierre Gasly on yllättänyt positiivisesti kuluvalla kaudella.

Formula 1
Pierre Gasly poseeraa voittopokaalin kanssa Monzassa 2020.
Pierre Gasly poseeraa voittopokaalin kanssa Monzassa 2020.Mark Thompson/Getty Images

Pierre Gasly ajaa myös ensi kaudella AlphaTaurin F1-tallissa. Talli tiedotti 24-vuotiaan ranskalaiskuljettajan jatkopestistä keskiviikkona.

Gasly on ollut yksi tämän kauden positiivisimmista yllättäjistä. Hän ajoi syyskuussa kaoottisen Monzan osakilpailun yllätysvoittoon ja on MM-pisteissä 12/17 osakilpailun jälkeen yhdeksäntenä.

– Ensimmäinen palkintokorokesija ja ensimmäinen voitto tarkoittavat sitä, että jatkamme poikien kanssa Alpha Taurilla, Gasly iloitsi Twitterissä.

AlphaTauri on Red Bullin sisartalli. Gasly liittyi talliin vuoden 2017 lopulla. Kaudelle 2019 Gasly nostettiin Red Bullille Max Verstappenin aisapariksi,mutta hänet siirrettiin kesken kauden takaisin kakkostalliin, koska ranskalaiskuskin vauhti ei riittänyt Verstappenin rinnalla.

Ennen Gaslyn jatkosopimuksen julkistamista spekuloitiin, että ranskalaiskuski palaisi ensi kaudella Red Bullille Verstappenin tallitoveriksi. Tällä kaudella Verstappenin tallitoverina ajaa vielä Alexander Albon, mutta hänen suorituksensa eivät ole olleet mairittelevia.

Lue myös:

Kimi Räikköselle ehdottoman tärkeä uutinen Alfa Romeon tulevaisuudesta – samalla kilpailijat käyvät kulissipeliä, joka uhkaa koko F1-sarjan arvostusta

Ferrari-pomo ampui alas Vettelin vihjailut – "Sebin ja Charlesin autot ovat identtiset, ei epäilystäkään"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat