Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Tennistähti Zverev kiisti ex-tyttöystävän tukehduttamissyytökset ja myönsi saavansa lapsen toisen ex-tyttöystävän kanssa

Alexander Zverevin yksityselämässä on riittänyt käänteitä.

tennis
Alexander Zverev
Alexander ZverevGetty Images

Saksan tennistähti Alexander Zverev kiisti entisen tyttöystävänsä Olga Sharipovan syytökset, joiden mukaan Zverev olisi yrittänyt tukehduttaa hänet viime vuoden elokuussa New Yorkissa. Toisen entisen tyttöystävänsä Brenda Patean julkisuuteen kertoman uutisen Zverev sen sijaan vahvisti: tennispelaajasta on tulossa isä.

– Viime päivät ovat olleet melkoisen haastavia, Zverev myönsi Instagramissa.

Sharipova sanoi venäläiselle nettisivustolle, että Zverev yritti tukahduttaa hänet painamalla tyynyn hänen kasvoilleen. Sharipova sanoi Zverevin myös hakanneen hänen päätään seinää vasten. Sharipova toisti kertomuksensa Instagramissa, mutta julkaisematta Zverevin nimeä.

– Nämä ex-tyttöystäväni Olga Sharipovan perusteettomat syytökset tekevät minut erittäin surulliseksi. Meillä oli suhde, mutta se päättyi kauan sitten. En tiedä, miksi Olga julkaisee näitä syytöksiä nyt, Zverev sanoi.

Zverevin toisen entisen tyttöystävän Brenda Patean julkaisema raskausuutinen oli Zvereville mieluisampi.

– Iloitsen suuresti lapsesta. Vaikka Brenda ja minä emme enää ole yhdessä, meillä on hyvä suhde ja aion kantaa vastuuni isänä. Huolehdimme lapsesta yhdessä. Enempää en aio sanoa tästä yksityisasiasta. Olen varma, että Brenda ja minä onnistumme tässä ilman mediaakin, Zverev ilmoitti.

Zverev pelasi syyskuussa uransa ensimmäisessä Grand Slam -finaalissa US Openissa, jonka hän hävisi niukasti Dominic Thiemille. Viimeisen parin viikon aikana hän on voittanut kaksi Kölnissä pelattua ATP-turnausta.

Lue myös:

Ranskan avoimissa yllättäen pudonnut ja kuumeillut Zverev antoi negatiivisen koronanäytteen

Dominic Thiem voitti historiallisen dramaattisen Yhdysvaltain avointen finaalin – miesten tennikseen vihdoin uusi Grand Slam -voittaja

Thiem ja Zverev Yhdysvaltain avointen finaaliin – kummasta tulee uuden sukupolven ensimmäinen mestari?

SZ: Alexander Zverer myönsi jättimäisen virheensä

Tennistähtien kohuturnauksessa pelannut Zverev rikkoi lupauksensa omaehtoisesta karanteenista – kilpakumppani tuomitsee toiminnan: "Kuinka itsekäs voi olla!"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat