"Parempaa starttia hän ei olisi voinut saada" – Wolvesin 19-vuotias ranskalainen osui heti, ulosajo kismitti Hodgsonia

Wolverhampton nousi voiton myötä Valioliigassa kolmanneksi.

Rayan Ait-Nouri (vas.) tuulettaa maalia. Kuva: EPA

Perjantai-illan ainoassa Englannin Valioliigan ottelussa Wolverhampton kaatoi Crystal Palacen kahdella ensimmäisen puoliajan maalillaan. Wolverhampton nousi voiton myötä Valioliigassa jo kolmanneksi liverpoolilaisseurojen Evertonin ja Liverpoolin jälkeen.

Wolvesin puhutuimmaksi nimeksi nousi kesällä seuraan siirtynyt ranskalainen Rayan Ait-Nouri, joka esiintyi ensimmäisen kerran "Susien" avauksessa Valioliigassa. 19-vuotiaan Ait-Nourin laukaus painui Crystal Palacen maaliin 18. minuutilla. Ranskalaisen maali syntyi pian sen jälkeen, kun Palacen Michy Batshuayin maali oli hylätty paitsiona.

– Olen todella tyytyväinen Rayan Ait Nourista. Parempaa starttia hän ei olisi voinut saada. Hän on vasta 19-vuotias, joten kehitettävää on vielä paljon, Wolverhamptonin päävalmentaja Nuno Espirito Santo summasi.

Loppunumerot 2–0 viimeisteli ensimmäisen puoliajan 27. minuutilla Wolverhamptonin Daniel Podence, joka osui Pedro Neton keskityksestä.

Palacen Luka Milivojevic ajettiin punaisella kortilla ulos 86. minuutilla, kun hänen katsottiin rikkoneen videotarkistuksen perusteella Wolvesin Joao Moutinhoa.

– Minun mielestä tuosta tilanteesta ei olisi pitänyt antaa punaista korttia. Kerroin näkemykseni kyllä tuomarille. Tuomarin mielestä siinä oli syy ulosajolle, mutta en ole samaa mieltä. Siinä oli kyse reilusta haastosta, eikä tarkoituksena ollut loukata, Crystal Palacen valmentaja Roy Hodgson näki.

– Ulosajo oli illan pahin pettymys. Nyt menetän pelaajan kolmen ottelun ajaksi.

Lue myös: