Suora

  • Uinnin EM finaalit
  • Uinnin EM
  • Kävelykyky meni ja futisunelma mureni - mutta Heidi Foxell löysi tiensä takaisin
  • Urheiluruutu

Ronaldo palasi näyttävästi – Zlatan loisti Milanin ratkaisijana

Cristiano Ronaldo ja Zlatan Ibrahimovic loistivat Serie A:n pelikentillä.

jalkapallo
Cristiano Ronaldo kuvassa
Cristiano Ronaldo palasi tehokkaana Juventuksen miehistöön. Getty Images

Italialaisen jalkapallon mahtiseuran Juventuksen neljä edellistä peliä koronavirustartuntansa myötä missannut portugalilaissuuruus Cristiano Ronaldo palasi pelikentälle sunnuntaina - ja tehokkaasti. Ronaldo tuli vaihdosta peliin ja teki kaksi maalia Juventuksen voittaessa vieraissa sarjanousija Spezian 4–1.

Ronaldolle teki tilaa Paulo Dybala 56. minuutilla tilanteen ollessa tasan 1–1. Vain kolme minuuttia myöhemmin Juve jo johti Ronaldon viimeistellessä. Toisen maalinsa hän teki rangaistuspotkulla 76. minuutilla.

Voitto oli toinen kentällä otettu Juventukselle Serie A:ssa tällä kaudella. Kuudesta pelistään sillä on kolme tasapeliä ja kolme voittoa, yhden voiton tultua luovutuksella Napolin kieltäydyttyä matkustamasta Torinoon koronavirustartuntojen takia.

Toinen jalkapalloikoni ja koronasta toipunut Zlatan Ibrahimovic oli myös vauhdissa. Ruotsalaiskärjen akrobaattinen "puolikas saksipotku" toi AC Milanille 2–1-voiton Udinesesta. Ibrahimovic on tehnyt seitsemän maalia neljässä liigapelissään, Milan puolestaan on pelannut jo 24 peräkkäistä tappiotonta ottelua viime kaudesta alkaen kaikki kilpailut mukaan lukien.

Lue myös:

Cristiano Ronaldolta viimein negatiivinen koronanäyte – pitkä eristysjakso päätökseen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat