Suora

  • Yleisurheilun halli-EM, 4. päivä, iltakilpailut
  • Inomhus-FM i friidrott, söndag kväll (svenskt referat)
  • Urheiluruutu

Olympiakomitean puheenjohtajaehdokkaat Yle Urheilun suorassa tentissä TV1:ssä – haluatko grillata urheilupomoksi tahtovia? Lähetä kysymyksesi lähetykseen

Puheenjohtajapeli tiivistyy, kun uuden pomon valintaan on noin kolme viikkoa aikaa. Ehdokkaat vastaavat suorassa tv-lähetyksessä kuumiin puheenaiheisiin urheilusta ja liikunnasta.

Urheilupolitiikka
Kuvassa ehdokkaiden kasvot
Suomen urheilun ykköspestiin pyrkivät Sari Multala, Jan Vapaavuori, Susanna Rahkamo ja Ilkka Kanerva.Yle

Suomen urheilulle valitaan marraskuun lopussa uusi ykköspomo, kun Olympiakomitea saa uuden puheenjohtajan. Yle Urheilu järjestää oman puheenjohtajatentin, jossa pureudutaan urheilun ja liikunnan kuumiin puheenaiheisiin. Tentti nähdään suorana keskiviikkona 11.11. kello 19-20 TV1:ssä ja Yle Areenassa.

Mikä ehdokkaita erottaa, mikä on uuden puheenjohtajan tärkein tehtävä tulevaisuudessa? Aiheina muun muassa urheilun eettiset kysymykset ja rahoitus.

Puheenjohtajan tehtävään pyrkivät Ilkka Kanerva, Sari Multala, Susanna Rahkamo ja Jan Vapaavuori. Yle Urheilun tentin vetävät Manu Myllyaho ja Riikka Smolander-Slotte. Asiantuntijaraadissa ovat Matti Heikkinen ja Kati Lehtonen.

Katsojat voivat osallistua myös keskusteluun chatissa yhdessä Yle Urheilun toimittajan Hinni Hirvosen ja asiantuntijavieraan kanssa. Osallistumaan pääsee osoitteessa chat.yle.fi (siirryt toiseen palveluun).

Voit lähettää oman kysymyksesi puheenjohtajaehdokkaille alla olevalla lomakkeella.

Lue myös:

Olympiakomitean puheenjohtajavalinta pysyi avoimena – ehdollepanotoimikunta ei esittänyt suosikkia kilpaan

Suomen urheilun ykköspestiin tähyävät vaikuttajat vaativat Olympiakomitealta merkittävämpää roolia: "Miten on mahdollista olla tuppisuuna?"

Asiantuntija huolestui ehdokkaiden puheista kasvattaa Olympiakomitean puheenjohtajan valtaa: "Jo tähän mennessä on esitetty kovaa kritiikkiä"

Kilpailu suomalaisen huippu-urheilun ykköspestistä on alkanut – nimekkäät urheiluvaikuttajat kiinnostuneita Olympiakomitean puheenjohtajan paikasta

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat