Hyppää sisältöön

Mikä on Olympiakomitean tärkein tehtävä? Mihin huippu-urheilua tarvitaan? Kuinka liikunta turvataan koronakriisissä? Seuraa Yle Urheilun puheenjohtajatenttiä ja chattaa asiantuntijan kanssa

Yle Urheilu järjestää Olympiakomitean puheenjohtajaehdokkaille tentin, jota voi seurata TV1:ssa tai Areenassa kello 19-20. Chatissa keskustelijoiden kysymyksiin vastaa asiantuntija Jouko Kokkonen.

Kuva: Yle

Kilpailu Suomen huippu-urheilun ykkösjohtajan pestistä huipentuu, sillä Suomen Olympiakomitean uusi puheenjohtaja valitaan kymmenen päivän kuluttua. Yle Urheilu järjestää puheenjohtajaehdokkaille oman tentin, jossa pureudutaan niin puheenjohtajan rooliin ja tehtäviin, urheilun rahoitukseen kuin liikunnan ja huippu-urheilun suhteeseenkin.

Puheenjohtajan tehtävään pyrkivät Ilkka Kanerva, Sari Multala, Susanna Rahkamo ja Jan Vapaavuori. Yle Urheilun tentin vetävät Manu Myllyaho ja Riikka Smolander-Slotte. Asiantuntijaraadissa ovat Martti Jylhä ja Kati Lehtonen.

Lähetystä voi seurata suorana tänään keskiviikkona kello 19-20 TV1:ssa, Yle Areenassa ja livechatissa osoitteessa chat.yle.fi. (siirryt toiseen palveluun)

Chatissa kysymyksiin on vastaamassa Liikunta ja tiede -lehden toimituspäällikkö, historiantutkija Jouko Kokkonen.

Chatissa voi äänestää kuka ehdokkaista mielestäsi onnistui tentissä parhaiten, kommentoida ehdokkaiden vastauksia tai kysyä asiantuntijalta.

Chat aukeaa kello 18.55 ja keskusteluun voi osallistua aina kello 20.30 asti. Löydät sen osoitteesta chat.yle.fi (siirryt toiseen palveluun). Viestejä voit lähettää Yle Tunnuksella.

Tervetuloa mukaan!

Lue myös:

.
.