Suora

  • Suunnistuksen EM
  • Urheiluruutu
  • Digital Racing eSM 2021
  • Navetta on Kristiina Mäkelälle henkireikä: "Lehmät ovat kuin psykologeja"
  • Urheiluruutu

Manchester Unitedissa sivuraiteille ajautunut Pogba mukana Ranskan ryhmässä, joka kohtaa Huuhkajat – Deschamps: ”Hän ei varmasti ole tyytyväinen”

Didier Deschampsin mukaan Ranska lähtee voitto mielessä Suomi-otteluun.

jalkapallo
Paul Pogba lähikuvassa.
Paul Pogba on ollut tällä kaudella Manchester Unitedin avauskokoonpanossa vain viisi kertaa. AOP

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa keskiviikkoiltana maaottelussa Ranskan. Huuhkajien otteita voi jännittää kello 22 lähtien Yle Puheen välityksellä. Suomi kohtaa Ranskan tähtisikermän Pariisin pohjoispuolella Saint-Denis'sä.

Ranskan tähtisikermässä mukana on englantilaista Manchester Unitedia edustava Paul Pogba. Keskikenttämiehen sopimus päättyy Manchester Unitedin kanssa kesällä 2022, mutta viime aikoina hän on ajautunut manchesterilaisessa suurseurassa sivuraiteille.

Pogba on esiintynyt tällä kaudella 11 ottelussa United-paidassa, mutta avauskokoonpanoon hän on päässyt vain viisi kertaa. Viime sunnuntain voitokkaassa Everton-pelissä ranskalainen pääsi kentälle vasta 82. minuutin kohdalla.

Didier Deschamps
Didier Deschamps on hallitsevan maailmanmestarin Ranskan päävalmentaja. AOP

Ranskan maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps ei usko, että Pogba on tyytyväinen tilanteeseensa brittijoukkueessa.

– Hän on seurajoukkueessa sellaisessa tilanteessa, mihin hän ei voi olla tyytyväinen. Hän ei varmasti ole tyytyväinen asemaansa tai peliaikaansa, Deschamps kommentoi BBC:n mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

– Pogballa ei ole menossa paras kausi, mutta hän on joutunut taistelemaan loukkaantumisten ja koronavirustartunnan kanssa. Hänen pitää löytää rytminsä. En ole kuitenkaan huolissani, sillä pelaaja, joka ei ole täysin tyytyväinen seurajoukkueessaan, on onnellinen, kun pääsee pelaamaan maajoukkueessa, ranskalaisvalmentaja totesi.

Deschamps uskoo, että Pogban tilanne tulee kääntymään parempaan suuntaan.

– Tunnen hänet todella hyvin, hän varmasti kertoo minulle tuntemuksistaan.

" Suomi-ottelu tarjoaa hyvän mahdollisuuden"

Suomi-otteluun Ranska lähtee voitto mielessä, mutta ranskalaisluotsi ei ole peluuttamassa kaikkia tähtiänsä.

– Suomi selviytyi EM-kisoihin ja he voivat nousta Kansojen liigassa A-liigaan. Suomi-ottelu tarjoaa hyvän mahdollisuuden jakaa vastuuta lähes kaikille pelaajille. Viisi tai kuusi pelaajaa ei ole käytettävissä Suomea vastaan, avauskokoonpanonsa pimennossa pitänyt Deschamps kommentoi Le Parisien -lehden mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Puuttuuko sisältö?

Ylen artikkeleiden yhteydessä voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkistamalla evästeasetuksesi alta olevasta linkistä voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Suomi-ottelun jälkeen Ranska kohtaa Kansojen liigan A-liigassa Portugalin ja Ruotsin.

– Kokoonpanomme ei Suomi-ottelussa luonnollisestikaan ole sama kuin Portugalia vastaan. Meidän pitää varmistaa, että emme menetä vahvuuksiamme, Deschamps jatkoi.

Huuhkajilla on tällä viikolla myös toinen ottelu, kun Kansojen liigan vieraspelissä Markku Kanervan suojatit kohtaavat sunnuntaina vieraissa Bulgarian. Ensi viikon keskiviikkona Suomen urakka tämän vuoden Kansojen liigaan B-lohkossa päättyy vieraspelillä lohkokärki Walesia vastaan.

Lue myös:

Huuhkajien ensikertalaiset Forss ja Valakari odottavat innolla maailmanmestarin kohtaamista: "Emme mene kentälle pelkäämään"

Huuhkajien vastustaja Wales saa sittenkin tähtipelaajansa Gareth Balen maaotteluihin

Huuhkajiin yksi muutos: Pirinen korvaa Raitalan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat