Huuhkajien edellisellä vastustajalla koronatartuntoja – kolme Bulgarian pelaajaa sai positiivisen testituloksen

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa Walesin keskiviikkona tärkeässä ottelussa. Huuhkajien maanantain testitulokset olivat negatiivisia.

Dimitar Velkovski (vas.) ja Robin Lod Kansojen liigan ottelussa sunnuntaina. Kuva: Vassil Donev / AOP

Kaksi Suomea vastaan pelannutta Bulgarian jalkapallomaajoukkueen pelaajaa on saanut positiivisen koronatestituloksen. Yhteensä Bulgarian maajoukkueessa on kolme koronatartuntaa. Asiasta uutisoi muun muassa irlantilainen Independent-media (siirryt toiseen palveluun).

Huuhkajia vastaan kentällä olleista koronavirukseen ovat testien mukaan sairastuneet puolustajat Dimitar Velkovski ja Vasil Bozhikov. Kolmas tartunnan saanut on maalivahti Hristian Vassilev.

Bulgaria kohtaa keskiviikkona Irlannin ilman tätä kolmikkoa, mutta muu joukkue jatkaa pelaamista normaalisti. Suomi pelaa keskiviikkona Cardiffissa Walesia vastaan ottelussa, jossa panoksena on Kansojen liigan lohkovoitto.

Suomen pelaajat testattiin edellisen kerran maanantaina. Kaikki testitulokset olivat negatiivisia.

Huuhkajat oli vastaavassa tilanteessa myös ennen sunnuntain Bulgaria-ottelua, kun Ranskan Wissam Ben Yedderillä todettiin koronavirustartunta. Suomi kohtasi Ranskan viime viikolla.

Suomen joukkueen koronatestitulokset olivat kuitenkin negatiivisia, joten Suomi pääsi pelaamaan Bulgariaa vastaan ilman poisjääntejä. Suomi voitti ottelun 2–1.

Lue myös: