Suora

  • Miesten karsinta HS 130, Lahti
  • Monte Carlo, perjantain huippuhetket
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

"Kimi on yhä todella vahva ja nopea kuljettaja ja ehkä yksi parhaista F1:n nykymiehityksessä" – tallitoveri ylisti Räikköstä

Tallitoveri Antonio Giovinazzin mukaan Kimi Räikkösen taidot ovat yhä ykkösluokkaa.

Formula 1
Kimi Räikkönen, Antonio Giovinazzi
Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi ovat Alfa Romeon kisakuljettajat.AOP/XPB Images

Kimi Räikkönen on formula ykkösten historian kokenein kuljettaja 326 gp-kisallaan, 17 363 kierroksellaan ja 86 467 kisakilometrillään. Räikkösen taidot ovat kuitenkin yhä ykkösluokkaa, kehuu Alfa Romeo -tallitoveri Antonio Giovinazzi. Räikkösen "F1-pitkäikäisyys" ei lakkaa hämmästyttämästä italialaista Giovinazzia.

– Kimin kanssa joka kisa tuo painetta tallikaverille, koska hän tekee hyvää työtä kokemuksensa myötä jokaisena gp-viikonloppuna. Häntä on vaikea voittaa tai päästä hänen edelleen, Giovinazzi mietti GP Fans -sivustolla.

– Kimi on yhä todella vahva ja nopea kuljettaja ja ehkä yksi parhaista F1:n nykymiehityksessä. Jos haluat voittaa hänet, sinun on onnistuttava kaikessa. Joten joka kisassa on paineita, tulevallakin kaudella Räikkösen Alfa-tallitoverina jatkava Giovinazzi päivitteli vielä.

Sekä Räikkönen että Giovinazzi ovat saavuttaneet MM-sarjassa tällä kaudella neljä MM-pistettä. Valmistajien MM-pisteissä Alfa Romeo on 14/17 osakilpailun jälkeen kahdeksantena.

41-vuotias Räikkönen ajaa myös ensi kaudella Alfa Romeolla.

Lue myös:

F1-pomo pitää Lewis Hamiltonin ja Michael Schumacherin kykyjä "jumalaisina"

Asiantuntija uskoo, ettei Hamiltonin mestaruuskulku pääty vielä tähänkään, vaikka kilpailu kovenee: "Ei ole kaukana se päivä, kun Red Bull ja Ferrari saavat rivinsä kuntoon"

Hamilton nousi ylivoimaiseen voittoon Istanbulissa ja varmisti seitsemännen maailmanmestaruutensa: "Me unelmoimme tästä, kun olin nuori" – Vettel nousi viime hetkillä kolmanneksi

Hamilton käytti historiallisen hetken painavista asioista puhumiseen – vihjasi myös jatkoaikeistaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat