Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Kuin savuna ilmaan

Islay Mist Sisu pinkoi 1,4 miljoonan kruunun suurvoiton Suomeen

Islay Mist Sisu voitti noin 137 000 euroa Peter Ingvesin ajamana.

raviurheilu
Ravit kuvitus
Yle

Kaksivuotiaiden Svensk Uppfödningslöpningissä saatiin suomalaisvoitto Jägersrossa lauantaina. Islay Mist Sisu pinkoi 1,4 miljoonan kruunun eli noin 137 000 euron jättivoittoon Peter Ingvesin ajamana.

Ingves ajoi Islay Mist Sisun päättäväisesti johtopaikalle. Mellby Jinx eteni rinnalle, ja maalisuoralla käytiin tiukka taistelu voitosta. Islay Mist Sisu julistettiin voittajaksi maalikameran tutkimisen jälkeen. Voittoaika oli 13,3a/1640m.

– Islay on todellinen mallioppilas. Sitä se on ollut heti alusta alkaen. Tämä oli kauden päätösstartti, valmentaja Per Nordström kertoi.

Exaudio Vici aloitti 75-kierroksen voitolla. Jorma Kontion ajama ruuna haparoi startissa, mutta löysi nopeasti raviaskeleet. Kontio ajoi eteenpäin, ja johtopaikka irtosi kaksi kierrosta ennen maalia.

Katja Melkon valmentama Exaudio Vici kiristi vauhtia päätöskierroksella ja voitti 110 000 kruunua eli noin 10 700 euroa ajalla 15,8/2640m.

Melkon Elian Web oli suosikki kultadivisioonassa. Kontio karauttikin odotetusti kärkeen. Elian Web tsemppasi hyvin, mutta sisäradalta kiritilaa saanut Västerbo Exact meni ohi. Elian Web oli hyvä kakkonen pienen sairaustauon jälkeen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat