Hyppää sisältöön

1–11-nöyryytys kääntyi sensaatiovoitoksi – Jukurit-päävalmentaja kertasi viime päivinä tapahtunutta muutosta: "Kävimme aika syvällä"

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä piti Jukureiden voittoa ansaittuna.

Jukureiden päävalmentaja Marko Kauppisen mukaan joukkue otti opikseen HIFK-ottelusta. Kuva: Petri Saarelainen / AOP

Keskiviikkona nöyryyttävän 11–1-tappion HIFK:lle kokenut Jukurit näytti lauantaina luonteen lujuutta, kun mikkeliläiset yllättivät sarjakärki Ilveksen maalein 5–3.

Jukureiden päävalmentaja Marko Kauppisen mukaan joukkue vastasi lauantaina hyvin HIFK-ottelun jälkeen käytyihin keskusteluihin.

– Otimme aika paljon oppia siitä viime pelistä. Joukkue nosti arjessa aika paljon laatua, kun käsittelimme asioita. Se näkyi tuolla jäällä, Kauppinen kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Työnteon ja arjen pitää pohjautua tiettyihin arvoihin. Lähdimme sieltä rakentamaan uudestaan. Kävimme varmasti aika syvällä, mutta tämä voitto antoi meille uskoa ja riman siihen, että mitä arjen ja työnteon tuolla kaukalossa pitää olla, Kauppinen sanoi.

Ilves johti ottelua vielä avauserän jälkeen 2–0 Panu Miehon ja Eemeli Suomen maaleilla, mutta toisessa erässä Jukurit viimeisteli peräti neljästi Ilveksen verkkoon.

Päätöserässä Ilves laittoi kirivaihteen päälle, mutta yhteensä 36 torjuntaa ottanut Sami Rajaniemi tyytyi vain yhteen takaiskuun. Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kokikin Jukureiden voiton ansaituksi.

– Yritimme kolmannessa erässä vielä kammeta rinnalle ja jopa ohi, mutta ei meistä tänään siihen ollut. Ennen kaikkea siinä oli myös Jukureiden loistavaa pelaamista ja taistelua. Heille ansaittu voitto, Myrrä kehui.

Juttua muokattu 21.11.2020 klo 23.27: korjattu, että Rajaniemi päästi kolmannessa erässä yhden maalin.

Lue myös:

.
.