Hyppää sisältöön

Henrik Dettmann puristi Susijengin EM-karsintakuplaan mahtuvaan kokoon

Yle näyttää Susijengin EM-karsintaottelut Yle TV2:ssa ja Areenassa.

Jamar Wilsson on Huuhkajien mukana marraskuun EM-karsintapeleissä. Kuva: Tomi Hänninen

Suomen miesten koripallomaajoukkue kohtaa lauantaina Georgian ja maanantaina Serbian Espoon EM-karsintakuplassa pelattavissa otteluissa. Päävalmentaja Henrik Dettmann kertoi lokakuun lopussa 25 pelaajaehdokkaan nimet, joista 16 mahtui maanantaina kuplaan.

– Harjoituspäivät tulevat tarpeeseen, sillä vastassamme on kaksi erinomaista joukkuetta. Georgia johtaa ansaitusti EM-karsintalohkoamme, ja Serbia on perinteisesti yksi maailman absoluuttisista huippumaista, Dettmann sanoi tiedotteessa.

Pelaajista Petteri Koponen, Shawn Huff, Sasu Salin, Mikko Koivisto, Carl Lindbom, Matti Nuutinen ja Jamar Wilson ovat pelanneet arvokilpailuissa 2010-luvulla.

Nuoremmasta kaartista mukana ovat muun muassa Remu Raitanen, Elias Valtonen ja Alexander Madsen. Max Besselink, 18, debytoi maajoukkueessa. Ottelut pelataan tyhjille katsomoille.

Yle näyttää Susijengin EM-karsintaottelut Yle TV2:ssa ja Areenassa. Susijengi kohtaa lauantaina 28.11 .Georgian ja maanantaina 30.11. Serbian.

Susijengin kokoonpano marraskuun EM-karsintapeleihin:

4 Mikko Koivisto
7 Shawn Huff
9 Sasu Salin
11 Petteri Koponen
12 Matti Nuutinen
14 Henri Kantonen
19 Elias Valtonen
20 Alexander Madsen
21 Edon Maxhuni
22 Carl Lindbom
24 Aapeli Alanen
31 Jamar Wilson
35 Ilari Seppälä
42 Daniel Dolenc
43 Max Besselink
44 Remu Raitanen

Lue myös:

Henrik Dettmann näkee Susijengi-fanien puuttumisen valtavana menetyksenä: "Se vie kotikenttäedun, piste"

Susijengi pelaa EM-karsintapelit Espoossa tyhjille katsomoille – "On ihan selvää, että menetämme tässä tilanteessa rahaa"

Petteri Koponen valmistautuu EM-karsintapeleihin huippujunioreiden kanssa – "Siinä huomaa konkreettisesti, että alkaa olla aika papparainen"