Teemu Pukki jälleen maalinjanoisena! Norwich-hyökkääjä osui kahdesti Stokea vastaan

Huuhkajien maalitykki oli tärkeässä roolissa, kun Norwich City voitti Stoke Cityn maalein 3–2 Englannin Mestaruussarjassa.

Teemu Pukki on jälleen löytänyt maalijyvänsä. Kuva: imago sport

Suomen jalkapallomaajoukkueen tähtihyökkääjä Teemu Pukki oli loistavassa kahden maalin vireessä, kun hänen edustamansa Norwich City löi jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa Stoke Cityn maalein 3–2.

Vierasjoukkue Norwich avasi maalihanat 18. minuutilla Emiliano Buendian osumalla. Pukki iski Norwichin 2–0-johtoon 27. minuutilla Buendian syötöstä.

Toisella jaksolla 57. minuutilla Pukki niittasi pallon ohi Stoke-vahti Josef Bursikin. Norwichin 3–0-johto kuitenkin mureni, kun Buendia lennätettiin ottelun toisella keltaisella kortillaan suihkuun vajaan 70 minuutin pelin jälkeen ja Tyrese Campbell iski isännille 1–3-kavennusmaalin.

Pukki otettiin vaihtoon 73. peliminuutilla. Stoke vielä kavensi 2–3:een, mutta ne jäivät ottelun loppulukemiksi.

Norwich City jatkaa voitollaan Mestaruussarjan kärkipaikalla. Pukki on iskenyt viisi maalia neljässä viime ottelussa. Alkukaudella tahti oli verkkaisempi, sillä yhdeksässä ensimmäisessä ottelussa suomalainen teki vain kaksi maalia.

Pukki on onnistunut maalinteossa viime aikoina myös maajoukkueessa. Hän iski Huuhkajille kaksi maalia kahdessa viimeisessä Kansojen liigan ottelussa aiemmin marraskuussa Bulgariaa ja Walesia vastaan.

Lue myös: