Norjalaissensaation Haalandin vauhti vain kiihtyy – "Hän voi tehdä maalin jopa sokeana"

Dortmundin norjalaistähti Erling Braut Haaland jatkaa kovassa maalivireessä.

Erling Braut Håland on loisteliaassa vireessä. Kuva: Getty Images

Erling Braut Haaland nousi suuriin otsikoihin jalkapallon Mestarien liigan tiistain kierroksella. Borussia Dortmundin norjalaishyökkääjä oli jälleen pitelemättömässä vireessä ja maalasi kahdesti Club Bruggea vastaan pelatussa kamppailussa.

20-vuotiaasta Haalandista tuli nopeimmin Mestarien liigassa 15 maalin rajan rikkonut pelaaja. Hän on pelannut nyt 12 ottelua Mestarien liigassa ja tehnyt 16 maalia.

– Uskomaton kaveri. Hän on tällä hetkellä yksi parhaista pelaajista koko maailmassa ja kertakaikkisen upeassa vireessä, Dortmundin keskikenttämies Jude Bellingham ylisti norjalaisihmettä Mestarien liigan verkkosivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Saksalaisjoukkueen keskikentällä uurastava Jadon Sancho jatkoi samoilla linjoilla. Euroopan parhaan nuoren pelaajan Golden Boy -palkinnon äskettäin saanut Haaland sai kovaa suitsutusta.

– Olen todella iloinen, kun saan pelata Haalandin kanssa samassa joukkueessa. Hän todellakin ansaitsi Golden Boy -palkintonsa, fantastisen hyvä pelaaja, Sancho hehkutti.

Bruggen keskikenttäpelaaja Hans Vanaken äimisteli Haalandin virettä.

– Dortmundilla on hyökkääjä (Haaland), joka voi tehdä tehdä maalin jopa sokeana, Vanaken ihmetteli.

Haaland on kuudella osumallaan Mestarien liigan syksyn kovin maalintekijä. Juventuksen Morata ja Manchester Unitedin Marcus Rashford ovat osuneet kumpikin viisi kertaa.

Dortmund kukisti Bruggen 3–0 ja porskuttaa Mestarien liigan F-lohkon kärkipaikalla.

Lue myös: