Suora

  • Pernilla Böckermanin tie vastoinkäymisten kautta parrasvaloihin: Selkäkivut, kiusaaminen ja ilkeät kommentit eivät pysäyttäneet - nyt sometähti haluaa huipulle urheilijana
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Paha takaisku: Koponen ja Möttölä koronakaranteenissa – eivät ole Susijengin käytettävissä

Petteri Koponen ja Hanno Möttölä eivät ole olleet tekemisissä Susijengin pelaajien tai valmennusjohdon kanssa altistumisensa jälkeen.

Maajoukkuekoripallo
Petteri Koponen
Petteri Koponen ei ole Susijengin mukana EM-karsintakuplassa.AOP

Suomen miesten koripallomaajoukkueen pitkäaikaisiin keulakuviin lukeutuva Petteri Koponen sekä Susijengin valmennusjohtoon kuuluva Hanno Möttölä altistuivat koronavirukselle ennen Espoon EM-karsintakuplan alkua.

Viranomaistahot asettivat Koposen ja Möttölän karanteeniin, jonka johdosta he eivät voi osallistua Susijengin toimintaan marraskuun EM-karsintakuplassa.

Koponen ja Möttölä eivät ole olleet tekemisissä Susijengin pelaajien tai valmennusjohdon kanssa altistumisensa jälkeen. Möttölän tilalle Susijengin valmennusjohtoon karanteenin ajaksi astuu Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen.

Susijengi kohtaa marraskuun EM-karsintaikkunassa Georgian lauantaina 28.11. ja Serbian maanantaina 30.11. Pelejä voi seurata suorana TV2:sta ja Areenasta.

Molemmat pelinsä voittanut Georgia johtaa lohkoa pisteen erolla Serbiaan ja Suomeen. Espoon ottelut pelataan ilman yleisöä.

Lue myös:

Henrik Dettmann puristi Susijengin EM-karsintakuplaan mahtuvaan kokoon

Henrik Dettmann näkee Susijengi-fanien puuttumisen valtavana menetyksenä: "Se vie kotikenttäedun, piste"

Susijengi pelaa EM-karsintapelit Espoossa tyhjille katsomoille – "On ihan selvää, että menetämme tässä tilanteessa rahaa"

Petteri Koponen valmistautuu EM-karsintapeleihin huippujunioreiden kanssa – "Siinä huomaa konkreettisesti, että alkaa olla aika papparainen"

Lähteet: Koripalloliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat