Dufva jatkaa Sportin päävalmentajana – "Fakta on se, että meidän pitää pystyä tulevaisuudessa satsaamaan enemmän rahaa joukkueen rakentamiseen"

Sportin johtoportaassa uskotaan, että Dufvan kokemus on seuralle iso voimavara.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Risto Dufva
Risto Dufvan kokomusta arvostetaan Vaasassa. AOP / Matti Raivio

Jääkiekon SM-liigan Vaasan Sport tiedotti (siirryt toiseen palveluun) keskiviikkona, että vaasalaisseura on solminut päävalmentaja Risto Dufvan kanssa ensi kautta koskevan jatkosopimuksen.

Kesken viime kauden Sportin päävalmentajaksi tullut Dufva ottaa jatkopestin mielellään vastaan.

– Tämä on itselle myös henkilökohtaisella tasolla haaste. Yhdessä tekemällä ja eteenpäin menemällä pystymme nostamaan vaasalaisen urheilukulttuurin huippu-urheilukulttuuriksi. Se ei ole helppoa ja fakta on se, että meidän pitää pystyä tulevaisuudessa satsaamaan enemmän rahaa joukkueen rakentamiseen, Dufva pohti tiedotteessa.

Sportin johtoportaassa uskotaan, että Dufvan kokemus on seuralle iso voimavara.

– Tällä ratkaisulla haetaan pysyvyyttä toimintaamme. Sportin hallitus ja johto näkee, että Riston vahva kokemus JYPin nousussa Suomen kärkijoukkueiden joukkoon, ajasta Lukossa ja maajoukkueessa on meille iso voimavara tulevaisuutta rakentaessa. RD on kokenut valmentaja, joka pystyy luomaan menestyvän joukkueen, Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén sanoi.

Tällä hetkellä vaasalaisjoukkue on SM-liigassa viimeisenä. Maanantaina Sport tiedotti vahvistaneensa joukkueen rivejä Michael Keräsellä ja Mika Partasella.

Siirry SM-liigan taulukkoon tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Lue myös:

Sport värväsi lisätehoja hyökkäykseensä – Michael Keränen ja Mika Partanen uusina mukaan

HIFK toivoo lisätietoa koronarajoituksista pian: "Jos emme pääse harjoittelemaan, emme voi myöskään pelata vieraissa"

Aaltonen palasi SM-liigaan räväkästi tehoin 0+4: "En missään nimessä osannut odottaa tällaista" – KalPa aiheutti Lukolle kauden ensimmäisen kotitappion

Suomalaisvalmentajat Matikainen ja Vuori antoivat positiivisen koronanäytteen, itävaltalaisjoukkue nosti yhdysvaltalaispakin päävalmentajaksi – pataan tuli heti altavastaajalta

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat