Suora

  • Pernilla Böckermanin tie vastoinkäymisten kautta parrasvaloihin: Selkäkivut, kiusaaminen ja ilkeät kommentit eivät pysäyttäneet - nyt sometähti haluaa huipulle urheilijana

Manchester City varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Illan toisessa varhaispelissä saksalainen Mönchengladbach murskasi kotonaan ukrainalaisen Shahtar Donetskin 4–0.

Mestarien liiga
Manchester City
City kukisti kreikkalaisen Olympiakosin 1–0. AOP

Englantilaisseura Manchester City varasi paikan jalkapallon Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon, kun se kukisti alkulohko C:n varhaispelissä kreikkalaisen Olympiakosin 1–0. Ottelun ainokaisen viimeisteli 36. minuutilla Phil Foden.

City on voittanut kaikki neljä lohkopeliään. Olympiakosilla on koossa kolme pistettä. Lohkon myöhäispelissä nollakerholainen Marseille kohtaa kotonaan Porton, jolla on kolmesta ottelusta kuusi pistettä.

Illan toisessa varhaispelissä saksalainen Mönchengladbach murskasi B-lohkossa kotonaan ukrainalaisen Shahtar Donetskin 4–0. Gladbachille maalasivat Lars Stindl, Nico Elvedi, Breel Embolo ja Oscar Wendt.

Gladbach johtaa lohkoa kerättyään kahdeksan pistettä. Donetskilla on neljä pistettä, samoin kuin illalla Interin vieraissa kohtaavalla Real Madridilla. Inter on kolmen pelin jälkeen kahdessa pisteessä.

Lue myös:

Norjalaissensaation Haalandin vauhti vain kiihtyy – "Hän voi tehdä maalin jopa sokeana"

Varamiehinen Barcelona varmisti helposti jatkopaikan Mestarien liigassa – Dortmundin norjalaissensaatio Haaland hirmuisessa iskussa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat