Suora

  • Pernilla Böckermanin tie vastoinkäymisten kautta parrasvaloihin: Selkäkivut, kiusaaminen ja ilkeät kommentit eivät pysäyttäneet - nyt sometähti haluaa huipulle urheilijana

Maaliton tasapeli kärkiottelussa nosti Tottenhamin Valioliigan ykköseksi

Chelsea ja Tottenham pelasivat maalittoman tasapelin.

Englannin Valioliiga
Timo Werner
Chelsean Timo Werner (oik.) sai pallon maaliin, mutta tilanne oli paitsio.Getty Images

Sunnuntai-illan odotettu kärkikamppailu jalkapallon Englannin Valioliigassa lässähti maalittomaksi tasapeliksi, kun Tottenham ja Chelsea eivät saaneet selvyyttä paremmuudestaan. Tottenham nousi tasapelillä sarjan piikkipaikalle tasapisteisiin Liverpoolin kanssa. Chelsea on sarjassa kolmantena.

Voitolla kumpi tahansa lontoolaisjoukkueista olisi karannut yksin sarjan kärkeen, mutta kovat panokset näkyivät pelissä tarkkaavaisuutena.

Kotijoukkue Chelsea oli aktiivisempi, mutta hyvät maalipaikat olivat suhteellisen vähissä. Chelsealle kirjattiin tilastoihin 12 maalintekoyritystä Tottenhamin viittä vastaan.

Tottenhamin päävalmentaja Jose Mourinho vaikutti tyytyväiseltä maalittomaan lopputulokseen. Tottenham on pelannut tappiollisen kauden avauksen jälkeen yhdeksän liigaottelua tappioitta.

– Tasapeli täältä on normaalisti hyvä tulos. Liigan kärkipaikka on hyvä juttu. Mutta pukukopissa ei olla tyytyväisiä ja olen siitä iloinen. Tämä joukkue ei tyydy tasatulokseen Chelsean vieraana, Mourinho myhäili BBC:lle.

Chelsean Timo Werner laukoi pallon tolpan kautta verkkoon ottelun alussa, mutta tilanne oli paitsio.

- Peli eteni aika odotetusti. Olen tyytyväinen nollapeliin, mutta meillä oli enemmän maalipaikkoja ja meidän olisi pitänyt voittaa. Kauden lopussa nähdään, oliko tämä hyvä vai huono piste. Pelasimme vähän käsijarru päällä, mutta hyvällä tavalla, puntaroi Chelsean päävalmentaja Frank Lampard BBC:lle.

Lue myös:

Suuryllättäjä Southampton suli ManU:n painostuksessa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat