"Paniikki, paniikki, paniikki" – Jimenezin vakava loukkaantuminen ei pysäyttänyt Wolverhamptonia

Wolves voitti Arsenalin 2–1. Jimenez vietiin sairaalahoitoon päävamman takia.

Englannin Valioliiga
Raul Jimenez makaa kentän pinnassa.
Raul Jimenez loukkaantui Arsenal-pelissä. Getty Images

Englannin Valioliigassa Wolverhampton vei Arsenalista 2–1-voiton siitä huolimatta, että ottelun alussa sen hyökkääjä Raul Jimenez joutui vakavan loukkaantumisen jälkeen jättämään ottelun kesken.

Pelin alkuminuuteilla jalkapallo-ottelu keskeytettiin noin kymmeneksi minuutiksi, kun Jimenez ja Arsenalin David Luiz törmäsivät. BBC kirjoittaa, että Jimenez vietiin sairaalahoitoon päävamman takia. Luiz pystyi jatkamaan peliä.

Wolves kertoi Twitterissä (siirryt toiseen palveluun), että Jimenezin päävammaa kuvattiin lontoolaisessa sairaalassa ja että pelaajan tilasta kerrottaisiin myöhemmin lisää.

– Hänet kuvataan. Mikä oli reaktio? Paniikki, paniikki, paniikki. Punainen koodi. Sen näki joukkuetovereiden ilmeistä. Tilanne oli erittäin vakava. Se oli kamalaa ja hirvittävää, Wolverhamptonin päävalmentaja Nuno Espirito Santo kommentoi BBC:n (siirryt toiseen palveluun) mukaan loukkaantumista ottelun jälkeen.

– Hän on tajuissaan ja puhuu. Hän on ok, mutta tasapaino tuottaa vielä hänelle ongelmia, valmentaja kommentoi Wolverhamptonin kotisivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta toivoo, että Jimenez toipuu hyvin. Hänen mukaansa Luiz oli ottelun jälkeen hyvässä kunnossa.

Kaikki ottelun maalit nähtiin ensimmäisellä jaksolla. Wolverhamptonin Pedro Neto osui 27. minuutilla. Arsenalin Gabriel tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin. Ottelun ratkaisumaalin teki Daniel Podence 42. minuutilla.

Kymmenen ottelun jälkeen Wolves on sarjataulukossa kuudentena ja Arsenal pitää 14. sijaa.

Siirry Valioliigan taulukkoon tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Lue myös:

Maaliton tasapeli kärkiottelussa nosti Tottenhamin Valioliigan ykköseksi

Suuryllättäjä Southampton suli ManU:n painostuksessa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat