Suora

  • Urheiluruutu

Omistajilta saatu rahoitus ei enää riitä – HC TPS Turku Oy käynnistää yt-neuvottelut koronapandemian puristuksessa

Yhtiöllä on käynnissä myös erilliset keskustelut säästötoimenpiteistä pelaajien, valmennuksen sekä urheilutoimen kanssa.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Ruben Rafkin TPS
TPS on SM-liigassa viidentenä, mutta talouspuolella on haasteita.AOP

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Turun Palloseuran taustayhtiö HC TPS Turku Oy käynnistää yt-neuvottelut henkilöstönsä kanssa. Yhtiö tiedottaa, että koronaviruspandemian vaikutukset erityisesti yleisömääriin ovat olleet odotettua suuremmat ja tilikauden tulos on painumassa reilusti tappiolliseksi.

Samaan aikaan käynnissä ovat myös erilliset keskustelut säästötoimenpiteistä pelaajien, valmennuksen sekä urheilutoimen kanssa.

Yhtiön toimitusjohtaja Santtu Jokinen sanoo, ettei omistajilta saatu rahoitus kauden läpivientiin riitä muuttuneissa olosuhteissa.

– Meillä on nyt akuutti tarve reagoida tähän kokonaisuuteen, kuten muidenkin liigaseurojen osalta on vallitsevissa olosuhteissa jo nähty. Tahtotilanamme on pyrkiä tunnistamaan myös muita säästötoimenpiteitä sekä vastaavasti hakea keinoja, joilla voimme kasvattaa tuottoja, Jokinen sanoo.

– Korostan sitä, että haluammekin nyt löytää ratkaisuja tappion pienentämiseksi vaarantamatta kuitenkaan hyvän työn jatkamista toimistossa, urheilutoimessa sekä kaukalossa.

Lue myös:

Kuusi Kärppien kotiottelua siirtyy

SM-liigan toimitusjohtaja myöntää, että Pirkanmaan rajoitukset iskevät kovaa – vakuuttaa kuitenkin, että Liiga selviää siirroista: "Joulutauko tulee hyvään kohtaan"

Jääkiekon SM-liiga siirsi kahta ottelua HUS:n koronarajoitusten takia

Lähteet: HC TPS Turku Oy:n tiedote.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat