Suora

  • Pernilla Böckermanin tie vastoinkäymisten kautta parrasvaloihin: Selkäkivut, kiusaaminen ja ilkeät kommentit eivät pysäyttäneet - nyt sometähti haluaa huipulle urheilijana
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kouvot lomautti päävalmentajansa loppukauden ajaksi

Kouvot on viime aikoina joutunut karsimaan menojansa isolla kädellä.

Korisliiga
Tomi Hänninen
Tuomas Oja on toiminut Kouvojen miesten edustusjoukkueen päävalmentajana yhteensä 46 ottelussa.

Miesten Korisliigassa yhdeksäntenä oleva Kouvot on lomauttanut päävalmentaja Tuomas Ojan. Toista kauttaan kouvolalaisjoukkueen peräsimessä toimivan Ojan lomautus kestää Kouvojen nettisivujen mukaan (siirryt toiseen palveluun) sopimuskauden loppuun saakka.

Viime viikolla Kouvot ilmoitti, että joukkue on lomauttanut kaksi amerikkalaispelaajaansa.

– Jouduimme valitettavasti jatkamaan ikävien päätösten viikkoa. Seuran jatkuvuus on turvattava tavalla tai toisella ja tämä toimenpide oli tehtävä, Kouvojen puheenjohtaja Sami Laaksonen kommentoi tiedotteessa.

– Olemme olleet Tuomaksen työhön tyytyväisiä, mutta taloudelliset realiteetit määrittävät toimintamahdollisuudet. Lisäksi on hyvin epävarmaa, miten koronatilanne vaikuttaa Korisliigan lähitulevaisuuteen, ja kaikkeen on varauduttava mielellään ennakkoon, Laaksonen jatkoi.

Kovojen valmennuksesta vastaavat loppukauden ajan valmennustiimi, johon kuuluvat Antti Hurri, Kari Kuronen ja Juuso Mäenpää.

Lue myös:

Koronasta kärsivä Kouvot lomauttaa kaksi jenkkipelaajaansa – Kouvottarien pelaajia ei lomauteta: ''Miehet ja naiset painivat täysin eri budjeteilla''

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat